Девојки ,ве молам помагајте ептен ми е итно и битно Каде има во Скопје ваква некоја ташничка, мала и цела со циркончиња (бело-сребрени)?
женски помагајте ...за 10години матура сакам да носам ваков фустан ама само подолг до под колена ако не најдам сакам да до шијам
Prodavnicata ti se na ogja gore na sprat odma do adriano za igracki ,potocno koga ke se kacis na glavnite skali odma od desno. Se nadevam pomognav
Обетки како ружички имам купено во Рамстор на штандот каде што се продаваат работи од охридски бисери. Бојата им е бела, ама не вар бела.
Девојки ми треба помош од вас ако некоја од вас знае каде има макси долги сукњи како од жоржет свила ама поголеми бројчиња не С М , не е важна цената само да најдам до недела мнг ми е хитно а немам време да шетам ако некоја знае би била мнг мнг благодарна !!!
Kаде да си купам нормално ефтино онакво како сунѓер што е за пунџа?она наместо чорапа што ставаме за да ги виткаме сунѓер такво специјално што е? ВЕ МОЛАМ ИТНО ми е...помош феминки мои драги
Девојки каде да си најдам едноствано убаво фустанче до 1500? Некаде низ центар? Не ми се шета многу, а на свадба сум вечер и немам што да носам.
Видов вчера во Бисер, веднаш над трафик за кондури, многу убави свечени и едноставни фустанчиња по 1100 денари. Ако имаш време оди провери. Се наоѓа веднаш до папилон.