На пазарче има колку ти душа сака. Јас кога бев барав крофна за коса , бидејќи така и се вика но немаа па ми дадоа како жица обложена со сунѓер и се витка тоа и супер искача пунџата. 50 денари го купив.
Каде да си купам crop tops? E вакви: Нешто како првата од лево, само маалку подолга. И не сакам да сечам веќе блузи што ги имам, зашто ем ќе ги упропастам и ем си ги сакам такви какви што се. Значи барам вакви од продавница, ама никаде не сум видела. И вакви фармерки и капа, па може и некоја ваква опуштена (машка) блуза. Многу ми е итно, па ако некој ги видел некаде овие работи нека пише.
Каде има обични црни салонки на попуст со платформа? или крем?? знам дека можам да најдам секаде ама сакам да се поефтинки, некаде попуст???
Во Евроазија имаш избор на џинс шорцеви колку ти душа сака! И голем избор на бои и величини има. Цената им е од 300 денари па нагоре. Плус 20 % попуст имаш. Поточно на кое пазарче си ги гледала тие? Да знам да не се шлаам сегде. И јас сакам да си земам нешто вакво.
Во Певекс имаше многу убави, видов црни, бели, јас си земав со ацтечко - геометриски форми (терминов ), праска боја...200 денари беа.
Каде ги купувате пенкалцата за цртање на нокти, вајда вака треба да се, т.е искрено незнам какви се точно, ама вајда со нешто ги цртате тие срциња, и чуда на ноктите.
Имаш во ГТЦ во Мис Шоп, на втори кат Цената им е 1000 денари и баш се убави!Јас баш си земав за мене едни Каде може да си најдам фармерки во минт боја?
Сноу тебе да не те плаќа некој Ром за да им ја рекламираш Шута, па вака што не праќаш сите таму? Туку јас сакав да прашам да не сте виделе вакви пантолони негде низ град...или во Шутка?
Аааа 3 дена 100 динара хехе се шалам им пишувам на девојките,ако веќе има нешто таму бољр таму да одат и со истите пари 2 работи да си земе
мислам дека и во euroasia видов пред некој ден ааа каде можам да купам рамки за ташни (онаква за на рамо) ?? отприлика ваква боја
Прашањево не да не ми е за во мода и стил, али ај....ваљда ќе ми го преместат каде треба, јас не најдов каде да го поставам. Сакам да си купам од оние do to таблите за на ѕид, за закачување, незнам точно како се викаат, ваква како на сликата, да не е премногу голема