Па во оние бижутерии кај се продава од Дукидасо, или на пример ако ти е успат големата продавница во Неготино, таму можеш да најдеш. Има мноооооогу многу бои од овие каиши а пошто земаат роба на големо , поефтинко е .
Фала срце ама јас од Скопје сум не одам баш натака во брзо време... така да ако видел некој некаде во Скопјево нека пише
^И јас барам ваква ,туку каде се наоѓаше тоа Мана, заборавив? И колку пари е? Инаку исто барам онакви платнени патичиња како што се носат сега, тие што се малку поотворени напред и со врвци.. мислам дека знаете за кои зборувам, зашто незнам како да ги побарам на интернет. А! Најдов! Е некои вакви, по можност до 1000ка да се.
^Има во New Yorker, скоро цело Скопје имаат такви сиви со розеви врвки. Па ако не си ги видела помини може ќе ти се свиѓаат. Јас пак со тие балетанки Да ми кажете дали сте виделе вакви низ Скопје има на таа страната од Битола што носат, али неќам од таму сакам да си пробам на своја нога.
како кремот да не речам та и исти во рамстор она доле што е во подрум новата продавница...400 ден беа...преубави се
Ми треба ташничка преку рамо , со Американското знаме на неа.Сте виделе негде? Јас видов во Фиори ама како протофел или плик ташна беше не ја забележав убаво ама не ми треба таква. Или пак ако знаете каде се продава марама со американското знаме ама малечка не од тие големите во Њу Јоркер што ги има Имам замислено нешто за сложување, мора да ме биде.
http://data.whicdn.com/images/29209662/Waterfall-High-Low-Skirt-With-Tosca-Green-Color_large.jpg ваквоооооо,каде да најдам вакво фустанче..?
Не е фустанче, маичка со сукњичка е. Ваквите сукњи ги имаше во Певекс едно време, на друго место не знам каде да бараш.