Каде да си купам?..па и на попуст плус Многу ефтино таму Штета што не ме носи патот накај Куманово А иста ташничка, со знакчето на Шанел и со синџирче? Јас таква сакам, иако не е оригинал ми прави мерак..мора да си земам една
Каде да си купам?..па и на попуст плус Каде да најдам вакви панталони во ваква боја, значи маслинести или пак крем?? Имам веќе едни сиви и едни тегет, ама не ми го прават меракот веќе.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Да не знае некој каде можат да се најдат убави модели на капути, по можност во крем или кафеава боја?
Каде да си купам?..па и на попуст плус девојки, дали имате сретнато слични салонки на овие? само да бидат високи-10 (комплекс, нискааа ) и да секако на попуст
Каде да си купам?..па и на попуст плус Абе кај да си најдам црвен новчаник низ Ск? Класичен, елегантен, без апликации. Значи чисто само црвен
Каде да си купам?..па и на попуст плус Освен во Марди можеби имаш и во Леа и Марби во Буњаковец(подрум) и во xxxl 2 кат исто Буњаковец ама во овие 3 продавнички е скапичко. Побарај и во најобични продавнички низ Ск секогаш се наоѓа забутано големко бројче за ефтини пари
Каде да си купам?..па и на попуст плус /\ Ако си од Скопје Мона има на пред влезот на ГТЦ од страната на плоштад и ми се чини уште една во трговскиот со поглед накај жена парк.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Вакви видов во една продавница во центар. Кога ќе ги поминеш семафорите кај Рекорд, на Ул.Македонија од десна страна за накај Рамстор кога идеш, пред Samsonite или така нешто, и баш беа на попуст 990ден.
Каде да си купам?..па и на попуст плус ааа Пуфла ти благодарам многу утре се мои, се разбира ако има бројче
Каде да си купам?..па и на попуст плус Женски бе неможам да си најдам кремаст капут. Значи бев во Манго ги купиле кремастите, бев во Макпримат исто нема, бев во Васидора нема. Сакам кремаст дебел капут, ама и да не е со цена 10000. Значи да напоменам дебел волнен, а не тенок. Ај ако сте виделе некаде известете ме.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Кај да најдам вакви? и по која цена ако знае некој? Мислам дека Росонерка имаше спомнато дека си купила ама не сум сигурна може и грешам
Каде да си купам?..па и на попуст плус Да,со шанел знакчето баш иста ко на сликичката па пиши што си направила
Каде да си купам?..па и на попуст плус Во Веро. и внатре во Веро маркетот. За цената не сум сигурна бидјеќи гледав и други работи, но беа обични знам.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Да да браво за помнењето Иначе од Евроазија, од Бершка Акцесорис во ГТЦ јас моето го земав, со 3 линии од плетенки е, и стега доста што е најбитно. Иначе траки се, не е венче. А има и во АБ бижутеријата во ГТЦ во подрум што е по 150 се таму, во Бершка мислам 250 беше. Ама поштосно е тоа од Бершка и ова е со 3 реда, а од АБ е со 2 реда плетенки. Ако сакаш пиши ми ќе ти пратам слика зашто ме сликаа другарките за да го покажат венчето, сите ми го пофалија А и негде видов дебела плетенка венче, ама не памтам кај, може да беше и тоа од Бершка ама не ме фаќај на збор.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Што??? На битпазар се по 20 денари, бои каква ти душа сака, со цветчиња со чуда...
Каде да си купам?..па и на попуст плус Баш скоро моја другарка си изнакупила. Ептен се џиџани, многу се убави. Јас ги имам видено овие од ЕвроАзија....и не и дала толку пари за нив.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Да да знам дека се како траки, такви и барам, како венче не ни сакам Фала за одговорот у секој случај.. А ако не ти е проблем можеш да ми пратиш ЛП со слика баш ми сакала да го видам твоето