не се ПУПУЊА туку ПУПИЊА, читај подобро Иначе то се балетанки незнам како ги викате таму пупиња/балетанки сеедно
Луѓе да ве замолам да ми каже некој ако има сознание,дали утре ќе работат поголемите бутици,дуќани во Скопје? Многу ми е битно
Девојки сакам да прашам дали некој бил во брзо време кај бугарките на бит пазар и дали има убави ланчиња онака долги со бувчиња или слично и кои цени се движат на истите
^^ Има Бев пред две недели, и преполно е со тие ланчиња, мислам дека не беа поскапи од 150-200ден. Има и поевтини, зависи од големината.
Денес купив був од таму, прекрасен златна боја за дури 150 денари Што требаше да ми ги кажете тие бугарките, 1000ка потрошив а само ситница, по ситница.. Убави работи а многу ефтини толку ми треба мене. Инаку да има бувови, ама немаше баш избор но јас ова што го земав ми беше супер какво и да имаше пак овој ќе си го земев. Скоро исти гледав за 400-500 денари во бижутерии и сакав да земам да не прочитав тука дека ќе има таму за 150. Има и обетки бувови за тие што сакаат.
Еве ја сликата Се надевам ќе ви текне, тоа е онакво ко што ставаат по видеана напред на круната на главата да е поистакната
Каде да си купам тексас шорцеви АМА НЕ до под газ туку нормална,културна должина минимум педа ипол од под задник.И да се комотни не припиени (уште малку ќе одам во некоја фабрика по желба да нарачам )И не ми викајте има секаде зашто нема! Е исти како на девојката во розева маичка,последната. И кондурчиња на полна пета,ама не превисока околу 5 цм? м?
Spoiler Тинкербеллл јас видов завчера во Евроазија во Верото вакви шорцеви, и ми фатија око што беа такви со нормална дужина (подолги во споредба со допотпи*њак), мислам дека беа 1190 или така нешто. Би требало во трговски таа Евроазија да има поголем избор, може ќе најдеш и други слични модели.