Јас ја дознав страната која го правела накитот од Величествениот и од таму можам да го купам велат дека бил со пристојна цена но неможам да го најдам прстенот инаку фала за линкот ама цената И во мојагардероба две продаваат од кај им се прстените не знам
Во трговски на приземје во Гари кинеската имаш вакви со ластиче горе. А и не се скапи. Над 300 денари сигурно не се. Исти вакви бели и во други бои имаш во Веро центар, доле кај излезот во таа бижутеријата. Miss Spicy, така нешто се викаше. 100 денари.
И при 5 пати бањање во солена вода ќе ти се пуштат цел број и ќе почнат да се лепат!За ништо не ги бива јас лани купив. Во Санда во гтц види
Дали знаете каде можам да си најдам ваква чанта, ама минт боја? http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5656_n.jpg
Каде да најдам ваква за 2годишно детенце ,клот без ништо по можност со вакви ракавчиња како на втората слика
Јас лани си купив само горен од Пенти, а имаше нормално и долни делови и беа за солидна цена 500/600 ден не повеќе.Имаше доста избор а и квалитетот не им е лош
Сега брзо гледав во Еко/Елит незнам во кое од нив точно, видов црно чипкасто болеро ама онакво само ракави што е