Каде можам да најдам морнарски купачи како овие http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... hZVaOkb5Ve moze i ednodelni? Cekam odgovor devojki ve molam.
Можете ли да ми кажете неколку страници на фејсбук од онлајн продавници како Уникат и Аванти Шус што се доколку знаете ?
На НЛБ Тутунска или од друга банка, колку што знам порано можеше со картица на НЛБ, ама повеќе не може ни од кај нив, ако не промениле повторно нешто..
Некој друг има информација дека со виза електрон од стопанска може да се купува од Еbay? Paypal не е дозволен за Македонија сеуште затоа ме чуди.
Џабе се картичките од сите банки кога пеј пал услугата не е достапна во Македонија. Може само тие што имаат стари акаунти да порачуваат, другите за жал не
На рекорд во Sara fashion има морнарски купачи. Не баш исти како овие ама нешто слични, горниот дел беше на плаво бели риги, а за долниот не ми текнува точно, ама нешто во тој стил.
Дали некој знае по која цена се овие чанти имитација на louis vuitton на битпазар и низ скопје.Тука кај мене има панаѓур денеска и се продаваат за 1200 денари но сакам да знам по која цена се сега низ Скопје затоа што планирам да доаѓам наредната недела па да не избрзувам ако се поефтини таму. Доколку некој може уште денес да ми каже би му била многу благодарна зашто панаѓурот е вечер до 21