Некоја од вас да не видела купачи кои што се закопчуваат/заврзуваат од напред,односно да ги зближуваат градите ..?
Ама во Њу Јоркер цените се посебни за горен и долен дел така да двата дела ти излегуваат некаде околу 50-тина евра
девојки ај помош ве молам ,дали некој видел некаде ваква слична чанта само со поживи бои ,по можност и со цевтчиња,ваква слична форма да е ,може и платнена ....кај можам да најдам ,по можност поефтинка ,фала однапред
Девојки знаете ли каде има освен во Викторија сикрет аутлетот налепници за гради што се само, а друго место освен таму. 1600 беа за 6 или 8 што е премногу Вакви се Било каде во Скопјево само да бидат луда цена. Благодарам Spoiler P.S Од тие силинките што се гради нема поголемо од Б корпа така, нигд неможев да најдам Ц.
Не се толку многу , околу 25евра се . Јас си купив два дела за 1300 денари. Горниот дел 850 долниот на намаление беше 450 инаку претходно беше 690. Претежно тие им се цените за сите модели, а едноделните се 1100.
^И мене ми требаат фармерки кратки, мислам до над коленици. Да ми каже некој кај видел во Скопје, да не шетам низ жештиниве
Имаше во Теранова ама не знам цена. Закачени беа како на еден ѕид околу ескалаторот негде, со уште неколку пара кратки тексас шорцеви.
А каде можам низ Скопје да најдам машки тричетврти во боја ( поевтинки по можност) и нешто бижутерија на попуст ?
Цветен топ, со или попожелно-без прерамки, од убав материјал. Сакам секако убаво да стои кај градите, докај 600 денари.
Сукњи со ликра, нешто овој фазон али до кај коленици должина. Не знам дали имаат посебен назив али ги знаете сигурно сукњиве.
Во Горица трејд ГТЦ има многу убав избор за машки каиши и паричници. Не се скапи, а се многу убави. Околу 1500 денари се комплет каиш и паричник.
Девојки била ли некоја во онаа продавницата Тип топ во Рамстор, дали има кремасти балетанки, и колку чинат?