дали ќе може некој да ми каже како се викаат купачите без прерамки мислам дали имаат име? и уште нешто дали знаете каде можам да најдам во Битола вакви купачи и дали има воопшто во Македонија?
Незнам каде има сукњи,но баш денеска видов дека на излогот на Матекс имаше вакви фустанчиња. Сигурно не се скапи !
Во редицата на ДМ кај Просветно дело има една продавница за книги, ранчиња и такви работи (заборавив како се викаше), има цела колекција на Мини, па провери таму
Видов во Фиоранџело во Рамстор, ама подолгата страна не беше до глужд туку пократка. Уствари се зависи колку си висока, мене се ми е кратко. Цената беше околу 690 денари.
Женски да не знаете каде има убави но не многу скапи апостолки, од оние најниските, рамни ? Ми треба да си купам одам на одмор деновиве, ама нигде не најдов убави
Обични шорцеви за по дома/плажа? Не тексас, туку од некој пријатен памучен материјал и не оние што се до дупе туку над колена
Каде можам да најдам евтини кратки панталончиња со висок струк? Дали можеби има во Певекс? и да не бидат од Шутка, бидејќи немам можност сега да одам...
женски, кај да си најдам едноделни купаки, ама делот што ги спојува горниот и долниот дел да биде плетен ???:/