Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. Saki15

Saki15 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    142
    Девојки, ај ве молам што побрзо одговоретеми тие што сте од Ск.
    Каде да барам пантолончиња до над колена? Има ли во New Yorker, Terranova, Euro Asia ?? :)

2. Cakica

Cakica Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    7.666
    Во Теранова имаш најголем избор и на модели и на бои само не ме прашувај за цена поим немам

3. Saki15

Saki15 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    142
    ^ За пантолончињата ми кажуваш ? :D

4. Cakica

Cakica Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    7.666
    да да

5. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    5.491
    Девојки, одам на одмор др недела и итно ми треба ( немам воопшто време за барање, фул сум со обврски) гумени балетанчиња со отворен прст?
    Ако сте виделе известеме ме.
    Фала ви.

6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.156

Руби не можам да ти вратам на ЛП, затоа тука :D
    Фустанот ми е од една продавница накај Државна болница. Кога одиш по главната улица, цело време се движиш од лева страна и пишува на излог фустани 450, кошули 350 ваљда е овој беше 600 денари.

На Rubiii му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    5.491
    Кој деген сум значи, и нумеро уно антиталент за технологии, ама битно чепкам без око да ми трепне по подесувањата, па после се чудам зашто ме људи избегавају :clap: :D
    Дупло тенкју Марамке, сега одглавив лп, а и фустанчево ќе пробам да го лоцирам утре-задутре. :D

8. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    5.491
    Јас имам купено ваков речиси ист, само кај градите со метално црнно деталче, од Боди Лајн, и си го начекав после сезона за 300 денари, а во сезона беше 1500.
    Го купив пред 2 години, ама таму постојано вадат стари модели и ако си начекаш нешто ќе го земеш за смешна цена, такада не губиш ништо ако провериш во продавницата во Буњаковец и ГТЦ.

9. Iva.T

Iva.T Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2011
    Пораки:
    813
    Допаѓања:
    1.662
    мм? :^) видел некој ваквии, премн ми се свиѓаат :?: :*

Прикачени фајлови:

10. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    ? :wasntme:

Прикачени фајлови:

• 1862021500.jpg
      1862021500.jpg
      Големина на фајлот:
      3,9 KB
      Прегледи:
      522
  11. babyusa

babyusa Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    14
    se mislev kaj da go postavam ova prasanje pa nekako mi izgleda tuka naj dobro...... mi treba pomos od site vas :) mojte roditeli pravat 25 god svadba a jas sirota poima nemam sto da im kupam pa ve zamoluvam za nekoja idea . sto kako itn.... :*

12. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    5.491
    ““ Се зависи од она колку планираш да потрошиш.
    Ако си во можност (имаш своја заштеда или заработуваш), уплати им некој аранжман од 7 дена ( по 50 евра ти се превоз и смештај во Грција за 7 дена од човек), или организирај им мини прослава со закуска во домашна атмосфера и повикај ги нивните најблиски и најдраги пријатели, и изненади ги.
    А убава идеа е и торта со нивна слика , има слаткари што прават такви торти, даваш слика и сликата е на тортата насликана кој дел се јаде нормално, не е нешто за вадење или само како естетика. :)

На babyusa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    [​IMG] барем слични некаде низ Скопјево.. пошто сум од велес.. може и таму :)

14. Mashnichka

Mashnichka Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    26
    Имаше во аксесорис нешто слично на балетнаки не знам за цена ..

http://uk.accessorize.com/view/product/ ... 1953266738
    http://uk.accessorize.com/view/product/ ... 1953260639

ете слики од официјалната страна :))

На Rubiii му/ѝ се допаѓа ова.
  15. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Вакви некој да не цирнал!! Одам на одмор па викам да прашам зошто многу ми се допаѓаат!! Итно некој ако знае каде нека пише или тука или кај мене во ЛП :(
    Фала ви :*

Прикачени фајлови:

• V342860.jpg
      V342860.jpg
      Големина на фајлот:
      43,5 KB
      Прегледи:
      399
    • V338079.jpg
      V338079.jpg
      Големина на фајлот:
      51,2 KB
      Прегледи:
      399
  16. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    ^Нема вакви во Скопје, нема шанси да најдеш и немора секој ден да го прашуваш истото во секоја тема, ако знаеше некој ќе ти кажеше. И прошетај на крај и види си сама може нешто слично ќе најдеш. Овие како што се колекција лето 2012 нема шанси да ги најдеш на друго место, имитации тек наредна година.

На Dragannah, sweet-cherry, Heidy и 7 други им се допаѓа ова.
  17. think-pink

think-pink Активен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    5
    Ако толку ти се допаѓа требало да го нарачаш преку интернет од страната на VS. Ништо сложено, ќе си почекаш 2, 3 недели додека да стигне, можеби и месец :), ама затоа се порачуваат костими во мај. Јас лани заедно со 2 другарки нарачавме 6 костими од VS, делот со постарината е индивидуален, јас за нас можам да ти кажам дека плативме околу 500 плус од човек, али тоа зависи од сумата што ја нарачуваш. До 100 долари ти е една поштарина, од 100 до 150 или 200 ти е друга.... Не ми текнува точно, креирај си account, стави си се што сакаш во Bag и ќе видиш колку ќе ти испадне. Мислам дека ако се соберете да нарачате во вредност блиску над 100 најмногу ќе ви се исплати. Плаќањето не е со Pay Pal, стигнува низ Мк до каде сакаш.
    Е сега јас да ти го пренесам моето искуство, горните делови на сите костими се супер, особено за некоја што има мали гради, дека тие што се Push Up навистина се такви :D. За долните јас ама воопшто не сум задоволна, кога ги гледав сликите си мислев ок се, веројатно дека се премногу напрчени моделиве така им стојат, ама не било така :D. Бас како што и е на сликава на Candice долниов дел од позади до горе, скоро до струк, баш таков и си е :D. И не знам што преферираш за долен дел, ама само овие што им се Cheeky Bottom мислам дека само тие се како триаголник надолу, т.е. пикнати в гз хахаха. Еве ти слика од таков:
    http://www.victoriassecret.com/swim...-beach-sexy?ProductID=31500&CatalogueType=OLS
    Убавото од друга страна е што можеш да ги комбинираш како сакаш, значи од потполно истата боја со горниот што би го избрала, имаш 6, 7 модели за долен од истата боја

На beautiful.butterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  18. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    ^ think-pink фала многу изгледа ќе порачам!!

Мимс ма не се возбудувај веднаш! Јас толку прашував затоа што ако некој пример знае да ми каже не мора веданш да почнуваш со кавги! ОК!! Нема потреба од такви зборови Фала и на тебе иначе само прашав некој да не знае Итс ол ОК

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Цветни фустанчиња до 500 денари некаде?

20. babyusa

babyusa Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    14

da imav vo plan i jas takvo nesto ali oni veke uplatija za na odmor.. a veke e i dogov so luge so se da dojdat.. za torata ti e dobra ideata bas ke vidam sto i kako ke bide so toa.. osven ako majkami ne naraca nekoja torta :D sepak fala :))