Нешто вакво, може и да не биде како апостолка, било каква боја, битно да бида вака само без никакви додатоци. И цена ме интересира ако знае некој. Благодарам.
MANA на Првомајска е кога доаѓате од Центар, по Првомајска, минувајќи ја Кисела Вода, го проаѓате Супер Тинексот и двете бензински од десна страна и на новата раскрсница кај Циментара која што води право накај Драчево, лево Ново Лисиче и десно фабриката Усје, на самите семафори се продолжува право, за патот накај Драчево и на само 50 метри после семафорите ќе не видите од десна страна. MANA во Ново Лисиче се наоѓа пред самите скали на супер маркетот Рамстор, гледа на главната улица, одма до Зегин аптеката.
Каде низ Скопјево да најдам ваков ланец за на половина? Може ми е глупаво прашањево, ама скоро и да не носам накит, па не ги знам бижутерииве низ градот. тнх
Да и на мене ми треба нешто такво, за да ме прекрие Многу сум згодна во последно време, посебно овој месец сите кога слабеат...јас сум во најсветло издание. Туку шала на страна, ако знае некој нека пише, само за скапи и јас знам каде има. Дајте нешто ефтино, барем до 500ден, можно е?
Да ти кажам право на пазариве врие од вакви шешири. За ич пари има ептен убави, сламени. И многу слични како тој вториот.(Бит пазар/зелен пазар).. Друга опција ти е во Џамбо да видиш. Таму има исти, скроз исти како тој првиот. А и не се скапи, ако допро памтам до 200 денари беа.
^^ јас купив како тој вториот кремав со иста машна голем и многу убав во дуки дасо продавницата 400ден. многу ми е убав за носење
Каде да си најдам кратки панталони од тексас или некој друг материјал но некои поубави како за излагање..И ако може поевтинки...
Во Струмица, доколку ти е во близина. Имам сличен, т.е скоро ист , наместо црно одоздоле е кремасто и само што нема напред патент. Другото е идентично