Тешко дека некој ова време ќе ми одговори али итно ми треба ташна голема, нешто во овој стил како белата али без мрежа. Во Скопје
Devojki denes bev na shopping vo Skopje. Bev vo newyorker im nekoj maicinja na popust ne se losi so interestni natpisi, bev I vo euro asia ima nekoj sorcevi na popust vo onaj kupon na srede da otkopas nesto, vo pikoks nisto nema barem jas ne najdov I vo terranova popustot ic ne cini saglam maicinja ne najdov AMA imase super sorcevi po 1500 den. I vo ramstor imase interesni stvari. *izvinete devojki za mozni pecatni greshki I za podrskata od Angliski od mobilen sum
Каде можам да најдам наједноставна црна марама? Ми треба конкретно за една комбинација за настап друг пат може и нема да ја носам, ќе ја комбинирам врз бела кошула..значи наједноставна и ефина... само по можност не ми предлагајте пазар и шутка, бидејќи стварно немам време да идам (нешто вака) само што ова е малце подебело..ко шал ми е повеќе
Женски итно ми треба некоја ваква маичка: Да е од некој полесен материјал и да стои убаво зошто сакам внатре во сукњата да ја ставам (како на првата слика).
женски, а да ве прашам нешто јас дали сте виделе вечерна чантичка темно зелена боја од темно зелен сатен-да не биде голема , ниту ептен мала-цело Скопје го прошетав, нема никаде
Мислам дека можеш и твој материјал да им однесеш и да ти ја направат пример иста боја како фустанот или сл. Има повеќе такви продавнички што сами ги изработуваат ташните, провери си
Ми треба бел топ доле со ластик ако видел некој негде нека ми каже зашто цело скопје го пребарав нема нигде
Девојки каде можам да си купам вакви бикини и колку пари се ... ? Како тие последните (најдесно) Моделот многу ми се свиѓа и планирам вакви слични да си купам. Очекувам одговор.