Во Елит имаше за 600-750 денари. Јас планирам да си купам црни. Порано си купував купаќи од Lisca за цена од некои си 1000-1500 денари и ден денес после 5-6 години уште ги носам. Само сега цените таму се изгор... Затоа и ме плаши малце квалитетот на овие, ама 2 лета сигурно би издржале, а може и повеќе.
Обични салонки, со врзан материјал во форма на машна. Салонки циклама има во Аванти, ја знам за Аванти на Рампа во К.Вода, а тоа во Чаршија не знам(ако работи). А материјал купи си и заврзи во форма на машна. Се гледа дека чевлите се циклама, а горе машната нежно розева, и дека не се во склоп со салонките.
Само немој да ми речете авон, знам дека има ама прескапа е накои 200 и повеќе а за толку текно алкиче, плус плаво што мене не ми се свија бојата. На било кое друго место да не сте виделе вакво низ Скопјево?
Тиркизно плико? Некое вакво: Само немојте Аксесорис да ми кажете, сигурно има прекрасни таму ама прескапи се тие, јас барам за 500-700 денари.
Скроз истата боја и модел, само долниот дел е на врзување и планирам и јас да си купам. Ги има во Сара Фешн во ГТЦ, 800 денари.
Каде има убави спортски градници? Претпоставувам Најк Адидас имаат ,ама како се движат цените одприлика?Или ако знаете некои поефтини али квалитетни да се?
Имаше во Џамбо, позади како рамбовка, со закопчување, а напред кај градите се дупло поставени, бели и црни околу 150-180 ден, јас ги имам...супер се
Го има ли фустанчево во Манго ? Го видов во каталогот за летната колекција , па дали го има во Скопје и која му е цената ?
и јас го барам и барам и барам, нема никаде...! Jас нешто слично од грција земав, ама ваков на фалтички не сум видела http://www.youtube.com/watch?v=_T0A2N2qezQ Mене и овој ми се свиѓа на бугаркава, сличен е,види го многу е убав ! Aко некој види, веднаш инфо