Каде да си купам?..па и на попуст плус Да ве прашамм, сакам да си купам капчиња зимски, а ве читав во темата за капчиња дека веќе неколку феминки купиле. Од каде ги зимате? Ама да се со нормални цени, до кај 500 ден. Иако видов во акцесорис низ ГТЦ, ама обични ептен ми беа некако.
Каде да си купам?..па и на попуст плус за капчиња нешто како качкети имаш во беверли 350 ден. се. а имаш и онакви ко со уши спуштени е незнам која цена се
Каде да си купам?..па и на попуст плус имате ли видено вакви, лани се појавуваа од секаде, годинава не гледам нигде.каде има и колку пари се. хелп
Каде да си купам?..па и на попуст плус Баш угот оваа година ги има на сите страни. Во еуроазија сто посто ќе најдеш.
Каде да си купам?..па и на попуст плус леле мислам дека пред некој ден ги видов накај даре џамбас односно билна аптека. се мислам таму здогледав едни такви. ако ми текне дека по греша сум го гледала на друго место ќе ти пишам
Каде да си купам?..па и на попуст плус Најефтини и над 10тина модели видов карши Бисер на бул. Јане Сандански во згрaдата има 2-3 продавнички, едната е со чевли. Тука беа 700-800 ден до кај 1000 ден зависи од модел. Секакви имаше, и од оние ко чорапи што личат
Каде да си купам?..па и на попуст плус Rossonerka Ова за ugg boots? Ќе може да објасниш поубаво каде се наоѓа продавничката, вака не сфатив баш!
Каде да си купам?..па и на попуст плус и јас ги видов таму одма до телекабел една продавничка секакви имаше од 800 до 1200
Каде да си купам?..па и на попуст плус Утре одам во Ск и сакам да си купам такви штикли, обични црни салонки . Каде да барам, по можност на попуст да се ..налетал некој на нешто слично деновиве Нема да имам многу време за разгледување, ануоне
Каде да си купам?..па и на попуст плус Во traffic има карина , завчера гледав По 1200-1300 беа ама и на други места ги има . За ова ти кажав зошто имаше неколку модели што ми се свиѓаа
Каде да си купам?..па и на попуст плус И во ГТЦ во таа една продавничка карши кино милениум што е секогаш има некои интересни модели и секад им се ефтини
Каде да си купам?..па и на попуст плус Карина и поназад неколку страни има за овие салонкиве. Овде И овде
Каде да си купам?..па и на попуст плус Фала ви многу женски, и не ми треба нешто скапо.Фатив на спортска 1000 ден и реков овие за штикли ќе ги дадам.Сакам некои до таа цена да си најдам
Каде да си купам?..па и на попуст плус Во гтц има една продавничка, конкретно е за капчиња, шешири.. Кај пролазчето што е кај Ботони. Јас лани 2 си земав, по 650 денари беа. Би требало и сеа да има такви модели
Каде да си купам?..па и на попуст плус Ќе поминам да видам можда, иако скапо ми е тоа за обично капче. Па баш убаво објаснив. Бисер како што од спроти булеварот згрдата што е. Ќе поминеш на пешачки кај Бисер и ете ти трафики од напред и зграда. Во неа има 3 продавници, кладилница ... и ете таму е за чевли продавницата.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Па баш убаво објаснив. Бисер како што од спроти булеварот згрдата што е. Ќе поминеш на пешачки кај Бисер и ете ти трафики од напред и зграда. Во неа има 3 продавници, кладилница ... и ете таму е за чевли продавницата.[/quote] Mмм, ок! Сфатив! Во редот на Телекабел значи! Фалаа!
Каде да си купам?..па и на попуст плус Кај да најдам некои панталони у боја .. по можност скојпје али да не се скапи..?
Каде да си купам?..па и на попуст плус ^^^ Како мислиш во боја ? Како телевизор во боја ? Прецизирај која боја или па шарени бараш ?