fashion point мислам се вика и баш за свадба се фустанчињата,од 1000 до 3000 има,само сврти едно кругче и во елит/еко затоа што некогаш има исти модели како таму само поевтини од fashion point,јас така се зафркнав
На многу прашања има одговор дека може да се купат во Певекс. Да не звучам неинформирана, ама кај има таква продавница и зошто по ѓаволите јас не ја знам?
незнам дали е соодветна тема ама ај..дали некој знае дали негде можат да ми направат алка со натпис?многу сакам ваква ама не верувам дека ке најдам.. http://demistylesource.com/images/site- ... and010.jpg
Пуш ап модели на костими за капење, или пак некои со жица по солидна цена ? Нема везе на бојата и дизајнот
Со жица гледав во боди-лајн, во тоа карши архитектонски. Би требало и во останатите нивни продавници да ги има.
Ме интерсира каде може да се најдат во ск долги фустани да бидат малку свечени но по пристапни цени до 4000-5000 најмногу..ми треба за свадба..
Каде во Струмица можам да најдам онакво пано за да го закачам на зид и на него да закачувам слики ? Ако знае некој нека ми пише ЛП.
Јас такво си направив сама. Исеков стиропор (морска пена) со димензии како што сакав и го покрив со лесен растеглив материјал. Сега си закачувам слики на него пс. и многу е лесно, се држи на една мала шајка
Да не ги видел некој случајно низ Скопјево овие наочари?Или бар да знае низ Солун кај можам да ги најдам? Во Рамстор оптиката го имаше само овој модел на Prada Baroque,а низ другите оптики ни овој не сум го видела .И овие ми се интересни,ама првите повише мерак ми прават .
Здраво Каде можам да најдам крем балетанки низ Скопјево? Прошетав ГТЦ и Бит пазар и не најдов, освен ако не сум пропуштила нешто..