Кутија за што? Ако ти врши работа кутија за накит има по бижутерии, а цена зависи од големината. Отприлика од 600 па нагоре
Летото дојде и треба оваа година купачи да си земам е ќе можете ли да ми кажете каде има купачи ама така со солидна цена да не се многу скапи и какви се ?
Ми треба за некои поважни работи кои немора да ги гледа секој. Пари кои сум ги заштедила, кога пишувам проза или поезија, недовршена не сакам да ми ја читаат и слично. Нешто кој не би требало секој да го види, а да ми е на дофат. Кутијата не мора да е многу голема.
^ Во Еко/Елит имаше и беа негде околу 500 денари. А исто имаше и во Fiori во Рамстор ама таму беа поскапи негде околу 1000 денари беа. (Ова го видов пред повеќе од една недела)
Каде можам да најдам убави кратки панталони до колена ,но да не се тексас и да не се спортски ,а секако со некоја пристојна цена ? И каде има убави односно квалитетни пешкири за на плажа кои убаво впиваат,онака баш домаќински пешкири ?
Не би сакала да се модел како долгите панталони ама до колена и во долниот дел како подвратени. Значи како објаснив