Тоокму истите ги има во Уникат, сеа баш отворив да видам , бидејки ги имав заприметено 1400 ден пишува ама сеа има попуст 20 % паа поефтини ќе се Spoiler ја симнав сликата од фб за да ги видиш едит: не приметив дека на твојата слика задниот дел е затворен а на овие отворен
извинете шо замарам..али кај да најдам гумени балетанки за у вода..ама не такви ко од Jumbo туку као пластични или незнам како да ги кажам..нешо слично ко тие од new yorker???
мислам дека има во кинеските продавници..имаше пред неколку недели треба да провериш може се потрошени а може и не
Женски, која била деновиве во Бодилајн да ми каже дали ги има уште тие корсетчињата по 350 денари, или се разграбале веќе??
значи само моделчето да биде вакво, тесно ,малку со висок струк, цветно по можност ама нема врска и други дезени гледам девојчиња по фб слики имаат значи има и у скопје, ама каде??
јас пред некој ден си купив ваков модел шешир 350ден од едно продавниче на ќошот спроти Васидора (мислам дека така се викаше продавницата таа до ЕвроАзија),само не видов црно.Имаше светло розево,лилаково и нешто као крем .
Да видиш во Аванти шус? Spoiler Имаше едни вакви не беа слични гледав од сликите ако ти прави мерак ок http://www.facebook.com/pages/AVANTI-SHOES/186490553622 Вакво иначе барам а немам видено некој да не видел?
Во Кисела Вода, спроти Пелагонија и зад кафичот Манго има продавница во која сите вакви чевли, балетанки, оние на полна пета, со дебела штикла и слично се намалени на 600 денари. Јас вчера случајно влегов, ама бројчиња од тоа што го сакав немаше. Како и да е, попустов веќе цела недела им бил, сметајте што и како се со бројчиња и бои. Има останато 35 и 36ки, кој си носи, и од поголемите бројчиња, 40, 41.