Женски,каде можам да си купам шешир за на плажа,голем,и најбитно е да биде црно-бел.До некаде 450,500 денари.
Женски помагајтееее незнам каде да барам купачи горниот дел да биде со корпа 46,48 така нешто имам големи гради и нигде неможам да најдам големи корпи
каде можам да најдам тенко каивче во форма на плетенка? вака нешто само друга боја http://data.whicdn.com/images/31861418/ ... _large.jpg
Ми треба рамбовка ама долга до под задникот. Планирам да ја носам со хеланки за вежбање. Се утепав од барање секаде се кратки. Видел некој некаде?
Со поситни циркони, слични на овие јас купив од Шутка. Барај низ мислењата, tinkerbelll имаше слика на која одговорив. 200-250 денари беа. Во Џамбо има.
Памучни кратки шорцеви. Од оние обичните, да ми се најдат за по дома, за навака-натака. Певекс и Пренди нема. Друго место, да се ефтинки?
Во Елит имаш огромен избор. има од 500 до 1000 денари. Во Теранова 300 денари земав јас, црни се, памукот е многу квалитетен.
Во Њујоркер скоро гледав и ббеа 350 денари, имаше многу избор, мислам дека не се испродале зашто имаше многу
во bodyline у гтц гледав имапе еден огроомен сламен со машна сламена исто 500 беше...на попуст им се сите по 400-500 иначе лупаат цени и други имаше отиди провери си.И дукидасо ако имаш у близина уште поубаво,сигурно ке си најдеш таму