На зелен пазар гледав денес,во делот кај наочарите диоптерски што се..многу беа добри,штета јас широко лице имам па се губеа на мене 200 денари иначе
Девојки, знаете ли колку се плетените летни чизмички сите сега што ги носат во кинеската доле во ГТЦ??? Ми рекоа дека таму се најефтини, ама никако да поминам да прашам...
девојки каде да најдам вакви некои интерсни гаќички во Скопје? мислам немора вакви баш...може и други натписи ама како и да е некој интересни да бидат а да не се изгор or something
Ако те носи нешто накај Сарај, има скроз исти вакви римјанки за 300 денари. Не се лоши воопшто, симпатични се ептен. Мајка ми зема вакви црни. Исто и низ пазариве има.
мислам дека вакви, или барем слични видов вчера во онаа продавницата што е кај економското во кисела вода инаку, и јас барам римјанки, сиви или кремасти, па ако некој има предлог од кај да си купам...
Zenski samo da prasam vo sutka ima li farmerki po niska cena? Po kolku se nekoj ako ima prosetano? P.S se izvinuvam za latinicata na ovoj post od mobilen pisuvam nema kirilica
Сте виделе ли некаде вакво шеширче? Не за на плажа туку онака за шетање Еве слика ама не знам колку може да се види пошто е мала Spoiler
Исти вакви и бели и црни гледав лани на бит-пазар, а пред некој ден ги видов во онаа продавницата карши кино-милениум за обувки што е, 500-600 ден.беа
Вакви низ Скопје,нормално со пристапна цена.... и по можност не од Шутка зошто стварно не сум во можност да отидам таму
Во Џамбо има, само не се бели. Во Еуроазија, Њу Јоркер, Елит (но нема голем избор), Манго (цените тука се соленки).
Женчина, девојчина и остало. Кај може да се најде ваков качкет? Не е за мене и немам поубава слика. Фала и однапред и одназад доколку некој знае.
Каде можам да најдам некоја убава ташна за на плажа, но да не биде многу голема? Освен во Џамбо, ги видов тие таму.
Да не знаете каде низ Скопје можат да се најдат вакви црни,едноставни затворени салонки со не претерано голема штикла, број најверојатно 40, поефтини зашто ќе служат за учење на одење на штикли