Не знам дали ми е прашањево за тука, ама морав негде да го поставам. КАДЕ ДА СИ НАЈДАМ ТЕГЕТ ПРЕРАМКА ЗА ПРСЛУК ЗАШТО СИ ЈА ИЗГУБИВ ЕДНАТА, А ПРСЛУКОТ МИ Е МНОГУ УБАВ И САКАМ ДА ГО НОСАМ?????????? Благодарам.
Многу ми е битно, сакав да ве прашам каде можам да најдам убави купачи со пуш ап? Планирав попладнево да идам да си купам, бидејќи утре идам на одмор. Некој вакви на пример..
Женски, знаете каде во Скопје има обични салонки, крем боја и по која цена се движат? Не сум од Скопје и ако одам специјално за тоа да знам каде да се упатам Нешто вакво:
Јас земав дури две вакви. Едното од зелено пазарче 400 денари (ама има и од 350), а другото од Елит исто 350. Во Елит имаш поголем избор на вакви.
Во Аванти има попуст, само не знам какви салонки има. Може да видите на ФБ страната. И во Султан, на Бит Пазар подолку од автобуската има многу ефтини. Во Еуроазија.
Знам дека не е за овде, но морам да ве прашам дали знае некој каде можат да се купат вакви печати, односно дали има кај нас негде и некои од работите што ги користи типкава во видеово http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sKjoMkHkflw#!
Каде да си најдам федора шешир??? Ај ем деспрет. Нигде не можам да најдамм, а да не е многу скап... видов у теранова ама 800ден за шешир не ми се даваат. А па у една продавница у ГТЦ 2500ден ваков шешир. ВТФ Барем до 500ден да е
Да провериш во таа продавницата до Васидора, не знам дали си била..Држат оние различни модели на шешири, па може ќе си најдеш . Пред некое време кога бев имаше доста избор а сепак им беа пристапни цените така да ако ти е уз пат, провери.
Не сум забележала нешто слично кај нас..да побараш на еbay ако има, па некој со paypal да ти порача. Или ако се нафати некој да ти направи во продавница за изработка на печати. Инаку мене ми треба ранец за по пат (не за во училиште)..ама таман сега школарциве се на распуст па сакав да начекам негде на попуст. Некој предлог кај да барам и да не е изгор лето цена ?