Џенцки,кажете ми каде може да купам наочари за сонце,модел како авијатор,само напред со огледалца.Anyone ??
Да ве прашам нешто се надевам дека ќе ми помогнете ) знае ли некој каде можам да најдам пантолони со висок струк не е важно дали се кратки или долги фала
Каде можам да си купам циклама плик и штикли, ме мрзи на топлово да излагам и да барам и дали има во оваа големина плик?
девојки каде можам да најдам ваква капа-шубара кога бев на екскурзија не си ја купив па каде можам да најдам потполно иста во МК?
Не сум била да побарам, но најверојатно има, на секое пазарче ќе најдеш. Инаку ги продаваат по 20-30, па до 60 денари. Тие поевтините најчесто им се стоени и исушени, па затоа имаат намалено цена.Ако се 40 нема да се разочараш. Има во Елит баш ваква боја, само за големината не сум сигурна. Салонки во Аванти. Можеш да разгледаш на нивната фб страна https://www.facebook.com/pages/AVANTI-S ... 6490553622
Битпазар пред некој ден си купив 150 денари па купи си од битпазар за 150 денари некој тегет прслук па извади му ја прерамката ако толку ти е убав стариот тегет прерамки (а и било какви) на парче не сум слушнала дека има освен силиконски
А боја? Имаше во Певекс светли бои и тоа за 390 ден. провери можеби има и други сега зошто често носат нови.
Девојки во Певекс има убави кратки и малку подолги панталони на Зара за 300 денари во црвена,црна и тегет варијанта (едно време прасував тука за такви )
Девојки да не знаете случајно дали има вакви патики тука кај нас и колку пари се? Ако не, може да се порачаат така? фала однапред, поздравче
Девојки ако може некој да ме упати каде да најдам шалвари цветни долги по некоја нормална цена (без додатоци од типот на колани и сл) за подарок ми се за вечер.ФАЛА