Како се вика продавницата за кондури одма до miss poem ?на буквата Т почнува и кажете ми за цените како се движат планиирам деновиве да идам. и која цена се оние чорапи како хулахопка над колено? Фала
Сега уште да ми кажете каде да најдам нешто вакво? Spoiler Ви благодарам на сите за претходните предлози.
Да ве прашам џенски, каде можам да најдам куфери?? Не сакам од оние кинеските (сите се кинески ама зборам за оние што ги има во гарито и турска чаршија) затоа што две носења и ојде куферо. Ми треба да биде поголем и поквалитетен. Гледав во Офис плус и тие не се нормални со цените, 12000 и кусур за куфер. За тие пари и носач треба да ми обезбедат. Ептен би ми помогнало ако ми посочите некои продавници каде има куфери. Аеродром не ми е јака страна, може таму да се најде нешто?? Грасиас
Квалитетни куфери има во Ферги ,до пред некое време имаше продавница во гтц ама сега е затворена.можеби некој знае каде на друго место во градов има.од таму си зедов еден со средна големина за 4000 денари
Во Техномаркет имаш многу квалитетни Провери таму, консултирај се со вработените, тие најдобро се ќе ти кажат
Јас куфер си купив во Солун на кинеската уличка за 10 евра, одличен е 2 години го мкнам по одмори едно конче му се нема скинато))
Kаде има фустанчиња ефтини до 600 ден во Струмица ?? и каде да најдам сандали или салонки со полна пета не многу високи вакво нешто
^ За фустанчиња оди во Пренди или Певекс. Има голем избор. А за сандали види во тие продавниците што се кај книжарата култура,има голем попуст на сите летни модели.