Сакам некој долг, убав , широк фустан да си најдам(бидејќи сум малце полничка-да ме покрие) каде може да најдам квалитетен по поволна цена?
има долги летни фустани во бодилајн, не знам дали такви бараш и колку се квалитетни, ама ете, ѕирни си
Ве МОЛАМ кажете ми дали сте виделе нешто вакво, берем слично низ Скопје??? http://www.asos.com/ASOS/ASOS-MARBL...=0&pge=0&pgesize=20&sort=3&clr=Multi coloured
ќе може ли да ми објасните накратко како оди порачувањето и испорака од Aсос и дали сте задоволно од истото?
Tреба да отвориш профил на страната со точни податоци за да нема проблем за стигнување на нарачките. Потоа нели си одбираш што сакаш да купиш, број и боја, го ставаш во кошничка и треба да платиш со картичка со која може да се плаќа преку интернет. Ќе ти пристигне e-mail за потврда и ќе ја чекаш нарачката неколку недели. Мене се до сега ми стигнало како што треба, само еднаш доцнеше 10тина дена отприлика ама стигна на крај. Spoiler Прочитај подетално за Асос во посебната тема
da ne znaete slucajno vakvi ili slicni oxfordki kade ima sega ?? i da ne se mnogu skapi ..fala odnapred
Провери во Шутка, имаше голем избор до пред некое време (пролетта) кога се купуваа.. можеби има уште,,, и максимум да се 600-700