ПОМОШ девојки... барам вакви маици, да не знај некој кај има во Битола... до небо би ви била благодарна.
кажувајте ако имате видено негдека,итно ми е.. http://uk.accessorize.com/view/product/ ... 2900421500
На зелен пазар...Имам гледано..ама незнам каков квалитет се.А квалитет има само во Евроазија околу 400денари..Имам 2 пара и веќе 6 месеци ги носам...Ни се рашириа ни се праат топчиња супер се
имам вакви ама скроз исти,ги купив од куманово пролетта од персин се вика продавницата,а кожни убави има во бата рамстор околу 2000 коштаат!
@BeLLaDona23, многу се слични како тие на сликата и не се отворени. Последен пат кога ги видов беа 300-400 денари. @BeLLaDona23 и @honey95 двете работи ги има во Terranova.
Здраво девојки... Ја отворив темава со цел да си ги испланираме парите (отприлика,се разбира ) пред да тргнеме на купување. Да ви разјаснам (знам дека си сум не разбирлива али ете тоа сум ) Пример сакаме да тргнеме во купување но незнаеме колку пари отприлика ке ни бидат потребни и не знаеме колку чини тоа што ке го купуваме.Пример јас сакам да си купам римјанки и обични хеланки во тренди бои...И некоја феминка што ја знае цената отприлика на тој производ што сакам да го купам ке каже пр.хеланките се толку и толку отприлика.. Знам сеа малце ве измешав али нема везе... ... Spoiler Ако има ваква тема клуч...
Да не знаете дали има некаде во Скопјево продавница каде што можам да најдам блузи со натписи/слики од бендови? Никогаш не сум сретнала некоја таква продавница кај што има само такви работи...
^ Не знам за Скопје, ама Охрид има во продавница за аудио/двд цедеа - ЗиЗи Топ. Побарај во некоја таква продавница, мислам дека ќе најдеш. Треба да имаат.
За сега не сум сигурна, ама порано имаше во Елит една тезгичка на која имаше такви блузи. Една другарка си имаше купено со Evanescence, Ville Valo.. Провери можеби уште има.