маслинести јакни имаше во евроазија...ама во февруари/март може пак да ги има, кога ќе им дојде времето на јакни..
Незнаев каде на друго место да го поставам прашањево...Каде во Скопјево можам да најдам црни прерамки за прслук?
најобични тегет балетанки, евтинки? може и со машничка, ама да се еднобојни, тегет, видела некоја од вас?
Каде да си купам убави и квалитетни боди(црни и бели) и по која цена? Знам дека е малку рано,ама ми требаат.
Ади,види во Pietro Shoes ,мислам дека има и во City Shoes гледав едно време,не знам која цена се точно,но ги имаше последно кога гледав
имам гледано во една продавница ондека 4ка кај што иде,една автобуска после зелен пазар...ич не ми текнува како се вика, а не знам ни дали сум прочитала
Кај може да најдам есенско мантилче до колена што личи на фустан? се надевам дека не објаснив преглупаво
јас си купив црвено од овс на плоштад 1700 ден на попуст ама сеа се останати над 40ка броеви,L XL ако ти одговара,а иначе види во мотиви или манго или она на рекорд мисс..незнам како беше за таков модел конкретно,а мантил есенски би требало месецов да нејдеш ама баш сегде!
да, баш за таков модел ти зборувам. Бев во овс, ми се свиѓаше моделот ама имаше само црвена боја и беа големи броеви. фала ти многу
Вакво нешто имам видено во Трафик во Кисела Вода,а за цена немам прашано,разгледај ваљда имаат нова колекција донесено