Да, во една од тие продавничките пред трговски што се (од страната накај плоштад што гледа), во редот на Сара Фешн што се наоѓа. Минимум 4,000 се.
само што се вратив од рамстор,на бата новата колекција се вакви,тигрести црни и кафеави..цена не видов над 3000 се сигурно
одамна не сум купувала платна,а ме држи сеќавање дека имаше во гтц на 1-2 спрат голема продавница за материјали (ако уште ја има нека потврди некој) или има и во чаршија на почетокот од лева страна кога одиш од камени натаму.
Девојки од каде можам да најдам ваква кожна јакна ама да е до 1000-1200 денари?? http://www.google.mk/imgres?um=1&hl...//www.ishop.rs/artikal-zenska-kozna-jakna-375
Terranova, моментално се на попуст. Во Pewex има блузи со апликации од цртани филмови, баш јас си купив со Мини Маус. Имаше и други, најдобро е да отидеш и разгледаш Мислам дека чизмичкиве се Timberland, така да можеш да ги најдеш во Timberland Ако не сакаш Timberland туку некоја слична на нив широчка чизма, има во новата колекција на New Yorker, Calliope.
Знам дека Спорт М е увозник на Lacoste патики кај нас, бил ли некој скоро, ми треба не толку спортски модел на црни патичиња. И сакав да ве прашам, каква ташна/ранец е погодна за на факултет?
маички онакви како што се носат сега така со едниот ракав да паѓа надолу да биде голо рамото.. ама објаснив .. -.-
Женски кај да најдам Макс Фактор пудра во Струмица и како се движи цената ? Илии освен макс фактор некоја добра пудра, течна не ептеееенски скаапа до 850 на пр ? Космо ?
Каде можам да најдам ваква капа во Скопјево, не мора иста битно таков модел, по можност на попуст или поефтина да е