Гумени чизми лани имаше во Сева,во Шевињон,во Кинеската и во Трафик.Слични на вторите имам виденоо,а како првите не.
Широко блуза или дебел дуксер без патент - најевтино што може во СКопје? Со интересен натпис ако може, ама може и без
Јас сакам да ве прашам дали во Теранова се`уште ги има тие сивите машни за на глава (како венче што се) ? Сигурно знаете за кои зборам...
^ Во златарите сум гледала Ако бараш златно де. А иначе ако си од Скопје види на пазар би требало да има
Сликава нешто не можам да ја видам ама оксфордки имаше во гари кинеското е сега не знам јас видов почеток на август.
Истото прашање. Плус, каде има чевли со тигрест дезен. Ама убав тигрест дезен, да не изгледаат ефтино. Фала.
Има и во чаршија во една продавница за кондури огроомна е значи нема што нема и не се скапи, само незнам точно како се викаше А инаку каде можам да најдам кремаста или кафена ташна така голема за на факултет? Да не е претерано скапа, не сум била долго во Елит, има нешто?
Барам блуза со американско или британско знаме,но никако да најдам убава под 500 денари.Дали вие негде сте виделе?
Старфиш има во она Adesso trend што е во трговски, на 1 спрат карши Адидас, ама само еден пар се, последни 36ка,може ќе се посреќиш ти мене ми се мали,а на ниедно друго место не можам да најдам такви, а очајно ги барам