Па не знам од каде си, ако си од Скопје имаш многу продавници каде што можеш да најдеш таков фустан, само прошетај низ ГТЦ, Беверли, Бисер и сигурно ќе најдеш.
znaete li kade bi mozela da si kupam vakvo nesto,so taa razlika sto sakam dole da se tesni nogavicite
bi imala duri na leto,ama do togas mnogu mi e da cekam.inaku niz pordavnicive tuka,bas vcera vidov mnogu vakvi modeli,izgleda ke ne preplavat,ama nikade so cevka nogavici
Лани имаше во Мотиви. А оваа година не сум видела, ваљда им е рано, ама сигурно ќе ги има насекаде наскоро. Кај нас обично тоа се дешава. После една година откако ќе искочи нешто се преплавуваат сите дуќани со лански колекции а ни ги продаваат по цени на најнови
vidov vo edna maalska prodavnica vo vlae,samo malku materijalot bese cuden,ama ne bese los i imase vo site boi skoro-crvena,bela,crna,siva,crvena...i niz centar vidov (ama obicni nefirmirani prodavnici) samo stvarno u momentov ne mozam da se setam.a mn se ubavi navistina
каде можам да најдам ваква кошулка само друга боја? вакви ланчиња ?? и наочарите на 62-63 страна што се ???? http://avonbg.com/AVON-%D0%91%D1%80%D0% ... D0%B0.aspx
koj e od sk neka pomaga dajte ekstra butik za fustancinja...vo gtc ne mi se dopadna nesto epten pa v cetvrtok pak ke idam..pomagajte da ne lutam pleaseee
pavilon taka nekako bese vo biser.skoro site fustani sto gi nosat niz sk se od tamu,a i mi se dopagjaat vo posledno vreme od mango,ama ako nacekas zasto sekoja nedela trgaat,novo stavaat
наочарите ги има и во македонскиот каталог на авон 550 ден мислам дека се и мене ми се допаѓаат, сакам да ти нарачам.
Има една продавница одма е карши тц Соравиа..ако идете од кај Холидеј Ин се фаќа од десна страна..иначе продавничето е како мало али има избор на фармерки и скоро секогаш од таму купувам бидејќи на мене ми одговараат цените се движат од 500 до 1000 на фармерки има и такви карирани кошулчиња по 800 мислам дека беа има и некои како блузички но не ги гледам нив повеќе идам за фармерките И во body line во соравиа се наоѓа и таму има нешто како кратки фармерки како шорцеви знам ја купив беа 300 и ваљда уште се 300 има и маички по 175 онака скоро во сите бои има и тие се убави
Ташни купувам стрикно на овие места....Шевињон, за нешто побитно, најчесто со чевлите што ќе ги земам од таму...ама соленки се цените Потоа од една продавничка за чевли одма карши блу кафе во трговски( поефтинки, мислам реални цени ) Евроазија Манго ( а сега земав една од карписа во трговски, и ми кажаа дека имало убави, не многу скапи во фиори во рамстор)