Имаш за iPhone во т-мобиле Spoiler http://t-mobile.mk/public/dopolnitelna-oprema-detali.nspx?phoneid=5603 а за другиве види низ мобилари сигурно имаат Ако си од Скопје можеш да провериш во мега мобил во Аеродром. Еве ти бројче прашај ги Spoiler Тел: 02-2460-385 Моб: 075-44-33-23
Старки не стартки Конкретно во Кавадарци незнам, но во Скопје имаат продавница во ГТЦ. Цените се околу 3000-4000 денари
некоја ваква кошула (ombre) кај нас ??? една ваква слична ташна една другарка си има купено од дуки дасо ама крем , сега неможам нигде да ја најдам ! некој да не видел нешто слично низ продавнициве во Ск???? Исто и за градников , не е битна цената само да е во ваков стил некој ? Некоја маичка со ваква апликација? м?
Девојки имате видено тексас кошули низ Скопјево? Видов неколку страни поназад сте пишале еуро азија ама последен пат коа бев немаше таму.
najprvo izvinete za latinicata od mobilen sum da ne znae nekoj kade mozam da najdam crni ili beli dr. martins cevli? znam samo deka.ima vo converce ama ne mi se ubavi tie
Другарка ми купила вакви во Џамбо, 70-80 денари мислам дека биле. А за бои мислам дека имало само кафени и црни
Дали знаете каде има скрос обични фармерки темни се , неможам да најдам слика да видете но ако некоја ме разбрала за какви фармерки зборувам нека ми пише.
Жении каде можам да најдам патики низ град? Се наоѓа ли некој попуст во Nike, Adidas или аутлетот во Борис Трајковски?