Овие се од Аванти и се на полна пета ама малечка околу 4/5 цм.Јас ги имам црните 1100 се.Има и скроз ниски ама подруг модел се.Цените се сите тука некаде 1100/1200.
Мислам дека имам видено во сара фешн, ама провери и во било која чорапара, најчесто кај што има долна облека има и вакви хулахопчиња
jas imam ovakvi samo krem, bela boja so pandelki od penti mnoogu se ubavi i kvalitetni a imas i so srcinja ) * [mod-kirilica:20qlfuy2][/mod-kirilica:20qlfuy2]
Бела кошула по долги ракави? каде и која цена? ич ама ич незнам кои се цениве на кошулите..И немора да има шари може со бел дезен само,но не мора.. кој знае?
Во Евроазија, чисто бела, само за цената не ме држи за збор мислам дека 700 денари беше. Плус-минус, тука е негде.
Имаше една многу убава јакна-кремаста во Terranova ја видов .На попуст беше 1500 ден. Мене многу ми се допадна,кратка и баш беше слатка А за чизми не сум видела некои убави
Каде низ Ск има фустани како за вечерно излегување.Досега никогаш не сум купила,ама сега сакам да купам.И да се така поевтини да не се 2-3 илјадарки бидејки неможам да соберам толку? Гледав низ град ама над 2000 се па натаму...