^ Jaс вакво слично, можеби исто си купив во Kалиопе додека беше таа ликвидација во Pамстор пред да го затворат дуќанот, па можеби ќе најдеш во овој што го отвораат на плоштад, во Cити галери. A веројатно вакви има и во Eлит, ништо чудно.
Вакви има скоро во секоја продавница што сум влегла последниов период.Можеби не си заинтересирана за шутка, но таму сега имам вакви какви ти душа сака и да бираш и модел и боја и додатоци на него и цена
^фала знам за страната, ама мислев некаде по продавници да не имате гледано,или по пазар.Зошто таму се сигурно поефтини. п.с. други такви страни за продажба освен таа за модерна девојка, попусти и магдалена, знаете?
Каде можам да најдам кратка кожна јакна ама од внатре да е со крзно и да е околу 1000-1200???Не е важна бојата. Или пак некоја јакничка за во есен накај зима кога ќе биде поладно за истите пари?
Во шутка гледав има такви џемперчиња, Види и во Тера Нова или Еуроазија пред некоја недела бев имаше.
Си купив бела кошула,сега ми требаат пижами за подарок.Каде да најдам да се така поефтинки околу 300 денари плус минус ?
Ми треба елегантен фустан, не долг, по пристојна цена, може и на попуст (за на свадба ми е ). Во гтц нема, Буњаковец ич, мислев до Бисер да наминам после, некој предлог каде како што?
^А зошто не отидеш во стара чаршија? И таму имаш фустани,по 1000 и нешто максимум до 2000 ќе најдеш некој долг елегантен. А за во бисер, богами ти требаат парички повеќе исто како и во гтц.
дали знаете каде во скопје да има некој блуза со вакви цветови(долги ракави) или кошула со долги така цела цветна? и барам вакви некои тренерки памучни ама тесни и поефтини да бидат.