каде можам да купам нешто вака не е вашна бојата...http://image.made-in-china.com/2f0j00JvoQtLEcHSqH/Ladies-Fashion-Coat-AMWC50037-.jpg фала однапред
Мислам дека рано е уште за капути, ама вакви слични модели само црн и сив баш гледав лани во една продавничка во гт кај пролазот меѓу т-мобиле и оне кога се оди накај жена парк. Негде доаѓа 3та продавничка од лева страна ( ако одиш од кај гтц). Вака личи ко продавница за постари жени ама има убави капутчиња и ептен квалитетни.
Се наоѓа по некој убав фустан како што бараш во МАНА има во ново лисиче и во кисела вода, и не се скапи, до 1500 ден макс. Исто така не знам како во буњаковец не си нашла има баш продавнички за вакви фустани и тоа по пристапни цени.
Прашав и во општи прашања,ама ај и тука: Женски да ве прашам нешто.Каде можам да купам ланче катанец или пак само привезок како катанец.Прашав на пазар кадешто се продаваат такви работи,и имаше катанчиња ама големи,а јас сакам помали.Еве отприлика вакво: Anybody ?
Зависи на кој пазар си гледала.. мислам дека на Бит пазар можеш да најдеш во делот кај што има такви тракатанци.. а друга идеја.. од детските споменари купи имаш и гратис катанче
Devojki dali nekoja znae kade mozhe da kupam bluzichki so vakvi poraki ( ne vakva ama vakvi slichni ) imam videno naokolu deka ima lugje koi nosat vakvi maichki t.e machki so takvi poraki ama dali znaete kade se prodavaat? Fala odnapred
Мислам дека во Шутка можеш да најдеш, имам таква цветна блуза ама од пролетта е, не знам дали сега ги има уште... исто и тренерки имаат солидни таму.. тие се како продавнички пред пазарот и двете..
Taква блуза јас на поминување покрај една тезга си ја купив. Поминувам, ја видов,се вљубив во неа и ич не ми беше гајле дека е од Бит пазар,300 ден. беше, само што горе не и беа отворени ракавите инаку потполно ист модел, со цветови ама потемна, оваа е многу свтла за разлика од мојата Тренерки такви во Terranova видов 1000 беа, за некој ден одам да ги купам xD
Потполно исто имаше во Теранова на втор спрат (не знам дали уште се рачуна како Калиопе тоа), цената околу 1100. Жени реагирајте брзо, во 5 за 12 се одлучив да патувам и сфатив дека ми фалат марама со леопардска шара и бордо панталони Ако ми помогнете за било кое од овие би била многу благодарна.
Периодов немам време да барам, а сакам кошула црно-бела свиленкаста (тоа не значи дека треба да е чиста свила ). Не е битно далл кратки, дал долги. Видов да речеме во OVS ама цената беше премногу за мојот џеб. Значи поефтина некоја. Да не е 2000 ко оваа Да сакав 2000 да дадев некоја од овие од Асос ќе си нарачав. Сте виделе? Моделот може да варира не е проблем. Тенкс Ил нешто вака... Или кај сте гледале убавки кошулки
Каде може да најдам кошули во Струмица?Бели,не мора да се бели Еве вакво нешто И Oxford-ки И колку чинат?