Во New Yorker видов ваква кошула, само што немаше црно бела, туку кремаста и темно зелена. Цената баш и не ја загледав
кошула слична на оваа видов во певекс цена 200 или 300 ден не знам точно а за кондурките во премиер и албедо провери цена не знам
Женски кај да најдам црни фармерки или бордо со малку повисок струк ? Да може кошула да се стави внатре на пример, не ееептен висок струк ами малку повисок. Вака нешто Едит: Во струмица по можност
девојки знае ли некоја каде можам да си најдам црно класично платенце слично на ова веќе очајна сум цел град го пребарав и ненајдов
Провери во Макпримат, имаше со 3/4 ракави по 1000 денари, а тие со долги беа 1800 мислам...и плус многу квалитетно изработени...
Мислам дека прашањево ми е за тука... Која е најснабдена оптика во градов (со најголем избор), колку-толку океј цени и да може да ми се изврши стручен преглед?
Има во еуроазија исто гледав ПРЕубави и евтини во New Yorker во веро центар.. има од истите и во темно зелена боја...и двата се убави Вакво венче имам видено во аксесорајз (на плоштад тоа што е или во веро центар, истото е нели) и исто имам видено и во веро центар тоа кога ќе влезеш пред да се качиш на скалите карши банкоматите, во тоа Miss Spicy, али дали уште има незнам
Јас имам нешто слично како тоа венчето на сликата (само подебела плетенка) во иста боја со мојата коса. Го купив 5 евра, но не од тука, пред еден месец. А мислам дека има и во Џамбо, јас кога бев имаше само во две бои.
Оксфордки има во Премиер. 1400 се. А бели кошули гледав во Певекс. Има многу голем избор. И колку чинат?[/quote]
Девојки да прашам каде во Скопје можам да си купам убаво сако, струкирано и не многу кратко?Ме мрзи да пребарувам по темава, можеби некој веќе прашал . Ако не ви е тешко да пишете пак