^Денес бев во Пренди и робата е катастрофална. Тренерките се од некој чуден материјал, навистина не вредат да се купат. Тоа е мојот совет.
чевли со метален врв има во манго saya нитни имаш во продавницата кај кјуби што е само за такви работи др.ofboli балетанки со голема машна има во твиги она новото на рекорд
http://uk.accessorize.com/view/product/ ... 2891980300 http://uk.accessorize.com/view/product/ ... 2891772200 Ваква некоја ташна, но да е со гооолема рачка, бидејќи треба да е за преку рамо и да стига до задникот. За висок човек се работи иначе ... И цената да биде до 1000 па и поефтина. Бев и на пазар и во продавници и нема со толку долга рачка и ме интересира само за во Скопје.
Знам дека е чудно ама сега се најевтини,каде можам да најдам убави топчиња,дали има во Euroasia зашто ми кажуваа дека има!
јас бев во понеделникот и не сретнав...не можам со сигурност да тврдам дека нема, јас не видов...ама можеби и не сум загледала убаво
Каде да најдам копчиња (петелки), ми требаат за да сменам едни, сакам да си купам поголеми. По пазариве има тезги (на Бит пазар, на зелено) или ??
devojki kade da najdam vakva obicna maicka? http://www.jades24.com/data/images/prod ... nd_big.jpg bela ili crna... i mislite li deka so crno sako, podolgo ubavo i so crni pantaloni, podobro ke stoi bela maicka ili crna? i lance dobro...
Во Певекс имаше по 100 денари (и црни и бели) материјал фантазија - памук со ликра (можда купив едно 7-8 ) Провери дали ги има уште.. п.с. бела мислам подобро, малку контраст, иако и црна е ок, со некој детал во друга боја На женски пазар (после бит пазар е тоа), во Еми во Буњаковец и имаше едно време и во ГТЦ доле до Веро таа бижутеријата (не знам дали уште имаат копчиња)..
Каде има нескапи вакви балетанки, чевлички, незнам како да ги наречам. Значи не барам да ми кажете каде можам да најдам вакви со нитни, туку само кондурата со ваква форма. Со нитни знам дека се ѓавол ипол, ми треба поефтина варијанта. Значи некое со ваква форма, друга не профаќам.Платнени по можност, боја и такви ствари не ми се битни. Да не има во Хангар на Битпазар, ако некој бил таму деновиве?
Во Певекс имаше по 100 денари (и црни и бели) материјал фантазија - памук со ликра (можда купив едно 7-8 ) Провери дали ги има уште.. п.с. бела мислам подобро, малку контраст, иако и црна е ок, со некој детал во друга боја viidov mila vcera, ama nemase :/
Убави пижамки од ваков тип има во Golden Point, ама лошото е што цените им се малку соленки. Јас имам купено пред две години слични како на првата слика, и плус уште едни долен дел, ама стварно се супер квалитетни и после 2 години изгледаат како сега да се купени. Ама имав тогаш начекано попуст, па не беа нешто скапи. Имаат пижами што се продаваат и посебно, можеш да си купиш само долни на пример. Прошетај, види, а оди и на зелен пазар или битпазар ако те води патот, можно е и таму да најдеш
Сигурно ке најдеш во екстреминтимо интимисими голден поинт или стружанка али ако нема може да видиш во џамбо ппус таму се сигурно поефтинки.. се надевам помогнав
Сунѓерот Боб ,маици ,патики , нараквици.. Било шо , само Сунѓерот БОБ да е. Знае некој? (подетално ако може) Фала однапред