Каде имате сретнато вакви, еден вид на прстени за закачување на завеса и слично? Само што мене не ми требаат за завеса туку за организирање на марами Можно е да ги има во Џамбо? Идејата би требало да излезе вака
Мислам дека имам видено во Џамбо, таму кај што се завесите или па оние завесите за во купатило... евентуално на пластичарската улица.. п.с. супер идеја може да ти ја “украдам“..
Иииии фала ти Женски пазар, таму 100% ги има. Има таму продавници и за завеси и материјали и се. Или нешто слично може во бижутеријата Еми во буњаковец да најдеш, они имаат вакви тракатанци, копчиња, кругчиња, сигурно нешто слично има, ама сигурно е и поскапо од пазар И може Џамбо и Базаро.
Во Аксесорис има маска со уши хаха за iphone 4 мислам дека беше ама не вакви уши него малечки уши и позади има буф или некое друг животно беше не знам не ја загледав баш посебно па оди провери ама пак ќе кажам не е ваква како на сликава .. иначе во Аксесорис во Skopje City Mall и цената беше околу 500 мислам .. не ма фаќај за збор
http://www.femina.mk/images/articles/4048/05.jpg Знаете каде можам да најдам ваква ташна( за сликата во средина што е, за таква ташна прашувам ) немора да е портокалова, во било каква боја само ваков модел.
Знае некој каде можам да најдам од оние шалвари што се како сукња и што се само доле кај нозете поточно кај зглобовите споени ? И ве молам ако некој видел негде нека ми каже и цена..
Барам фармерки со висок струк, а во нозете тесни и до глужд, а може и со најнормална должина... Ако сте виделе некаде кажувајтееее
Боја за текстил каде има? И некој поискусен да ми каже дали може сосема друга боја да се обои од претходно (пример да се обои кафено а претходно било црно )
Каде да најдам моторџиски чизми,со каивчиња,не многу високи,отприлика вакви: И да бидат до кај 2,3 илјади. Ениуан ?
Каде можам да најдам по старовремска облека,немора да е на попуст.Не за баби,како за девојчиња,ама сепак старовремски? Итно ми треба!
Џемпер ист да најдеш нема шанса. Туку јас си купив такви чизмички ама црни од ГТЦ, има некоја нова продавница BOX на приземје. Околу 4000 беа. А таква јакничка мислам дека имаше во Манго, а може беше и кошула. Ама можеш и сама да си направиш, само купи си нитни.