Каде можам да си купам кожна јакна ама некоја убава до 1000 ден да е. И дали ке бидат во мода кожните јакни оваа сезона (па и понатака...)?
Провери во Pull&Bear,Bershka, Страдивариус Во Pull&Bear дефинитивно имаше само не сум сигурна за цената а во другите мислам дека видов .. сепак прошетај натаму
Женски, ги има ли овие чизми у таа Бершка пред ГТЦ шо е? Или имате ли видено негде слични (ама многу слични ) ?
Ми треба џемперче кремасто, бело, сиво вакво со дупчиња. (може и да се помали дупчињата) Во Скопје и да е до 1500 денари
Во Драчево имаш во бутикот Стефана и Билјана до 800 ден. најмногу. Има голем избор ама екстремно брзо се трошат.
Во трговски видов слични. Најгоре до Елит некој ново отворен дуќан Ама беа прилично тенки така за есенско време. Битно ги имаше во разни бои и мислам дека беа 1200 Провери си
Во Рамстор најдоле во таа новата продавница Тип Тап нешто така беше мислам, има ниски чизми дури и поевтини од 2000.
Каде можам да најдам подебели хеланки во боја? Препорачајте ми некои месо боја хулахопки кои не се светкави и даваат природен изглед на ногата.(ама објаснив ) Дали некоја знае по колку се затворените кондури на штикла во Трафик?