Мислам дека слични можеш да најдеш во Pull&Bear, Stradivarius или Aldo. А за капчињава незнам каде би можело да ги има ( јас би проверила во њу Јоркер или по пазариве), али ако си најдеш, еве ти една фина комбинација:
Ај ве молам кој знае каде можам да си најдам вакво ланче многу ми се свиѓа , не е многу јасна сликата ама се надевам се гледа
Дали во Мак примат има машки кожни јакни и како им се движат цените? Некои други продавници каде што можам да најдам, ама да бидат вистинска кожа и цени ако знаете?
Еве една поефтина варијанта, купи си обичен шал и врзи ги краевите заедно со прозирно ластиче и ете. Ја така им правам на моите марами и шалчиња кога сакам да сменам...
Мислам дека е вакво http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater Контактирај ја девојкава, малку е скапџика ама ако ти одговара можеш да порачаш
Ако носиш 36ка и ако си од Скопје, пиши ми, ќе ти ги дадам. Ниту еднаш ги немам носено, можда и етикетата им стои
Дали знае некој каде можам да најдам класична бела кошула низ Охридов,да стои добро на фармерки,нешто како сликата на предходната страна? Дали низ продавниците за спортска опрема,облека...во Охрид сте сретнале дресови на Барселона,од најновите од оваа сезона??
Не ми го отвара линкот, ај ако не ти е тешко прати уште еднаш.Не е битно ме интересира само кај можам да најдам такво Фала ти
Каде можам да си купам искинати фармерки? во последно време никаде неможам да најдам искинати фармерки дали некој знае каде можам да си купам ? (помош од феминки)
Каде можам да се најдам марама од ваков тип? И лани многу се носеа,но никаде не можев да најдам И да е по некоја пристапна цена по можност
Каде би можела да најдам ваква јакна? Гледав во новиот сити мол ама ми се некако скапи. Некаде до 3000 денари....
Маскарата на Макс Фактор читав дека во Сити мол негде била 250 денари. Тоа само на денот на отварање или трае уште? И каде?