Го нема во т-мобиле,оне или вип? Ако го нема не стигнал кај нас. Може ако имаш случајно некој од странство да ти го купи и онака мислам дека таму се по ефтини (мислам) зошто би требало да го има од странство ама ако не ти се брза би требало да почека зошто еве прво дојдоа сони ер. хпериа х8, па дојде ист ваков ама манго па мини. Според мој памет би требало да дојде.
Баш и јас го прашав тоа за крофните пред некој ден во темава, и некој ме упатија во Џамбо и Дм, провери таму, ама мене ме мрзеше да одам до таму, си земав една долга чорапа и ја направив како огромна крофна. Мене па ми е многу голема, што неможам некако да ја носам, па ќе скратам малку да биде понормала. Значи ти велам од чорапа да направиш, да не фрлаш за џабе пари, кога скроз исто е. Исто испаѓа и многу убаво изгледа,а ако толку сакаш да си купиш провери во Џамбо или Дм. Се надевам ти помогнав.
Вакви слични во сите бои има на Бит пазар, само материјалот не им е ист. Инаку цветот и ластикот се исти. Snow, па девојката од фб линкот што ти го постира за овие ланчиња, истите ги продава за 450 ден. Мислам дека таа во моментов најефтино ги продава, за разлика од други кои ги продаваат за 1000+ден.
Знам,ама ќе почекам до понеделник уште на едно место да видам дали има,ако не од кајд евојката ќе ги нарачам. Само некако се мислам,заради тоа дали ќе ми стигне навреме и за нијансата златна.
За тие што сакате такви ланчиња како алки, на странава имате да си нарачате, до дома ви ги носат. Има и златни и сребрени, ама на алките има како линии гравирани, за 400 денари. http://trendy.mk/index.php?main_page=index&cPath=8_12 Не се лоши, макар што јас би купила друго ланче пре него овие, веќе толку ги исфорсираа што ги носи секоја втора, без разлика дали стои или не.
Каде можам во Струга да најдам чизми со крзно без штикла или виок топук или пак во Скопје a ако знаете и цена вака нешто
Ланчето го видов во рамстор, оди провери. Јас си земав од оние на плоштад што продаваат, цените се 150-200 денари.