Зависи каков бараш. Ако бараш дебел, плетен таков со анимал принт јас не сум сретнала. А за овие другите што личат на марами ги има секаде, од Бит пазар, малски продавничиња а ги има и по бутициве како ЊуЈоркер и сл.
Женски, каде можам да си купам хулахопки со асални убави точки? Во овој стил, се` што се нуди низ чорапарите се некои грди хулахопки, со ситни, незабележливи точки, или со многу крупни, што делуваат ко да си далматинец малтене. Значи не вакви, туку убави точки, и пожелно во боја.
^ А јас да си прашам каде има како вторите, крупни црни точки како далматинец ? Во Penti нема, има ситни.
Ако ти се даваат повеќе пари имаш во Интимисими бордо со кремасти точки и тегет со кремасти точки, убава и дебела хулахопка, по 750 ден. се.
Kaде има во Струмица вакви чизми може и на полна пета, и каде има продавница за монисти за правење накит и ваквов градник со супер пуш ап во Струмица ?
Ако мислиш на таа Адесо Тренд што беше доле во ГТЦ, сега е затворена, имаат продавница само горе каршии Сорбино, во редот кај бутикот Белла
Па ваљда е таа,прочитав дека од таму ги купуваат оние слични на тимберленд.. Фала ти многу баш ќе одам да видам..
Феминки каде би можела да најдам исто вакво фустанче (туника) ,немора иста боја но ваков матријал ...
Вакви каде да најдам,не мора оргинал да бидат? http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/c9 ... 2161887000
Вакви механизми за менување обетки некаде кај нас? Spoiler Ченгелчиња или јајцевидни, да не се обични кругчиња
На Бит пазар на тезгите. Беа 600 или 800 денари , имаше плави, црни, кафеави и некоја сива боја...ама сивите беа со цветен принт некој на нив. на LIVER se