За сите кои бараа вакви ланчиња Еве ви линк http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater Бижутеријава ја има во Сити мол и во ГТЦ
Во кој козметички салон во струмица има третмани за слбеење и остранување на целулит и колку пари се ?
Марди во Буњаковец (позади во редот кај Дестан) и Марди во Мавровка, евентуално Калина кај Зелено пазарче (зависи што ти треба)..
^ Зимска јакна пократка до под газ, и делен дел тренерка,a Марди освен бунјаковец каде има на друго место?
Каде има високи чизми кои се горе широки? Неможам да си најдам чизми се ми се некако тесни горе кај листовите.
Девојки каде во Скопје можам да најдам поефтино пончо? Без разлика дали е од тенок или подебел материјал
Девојки во недела ќе се регистрирам (ајде и за вас оние кои не се мажени ) E сега проблемот е што барам фустанче некое така да не е многу ептен елегантно или некое како што шетав во некои бутици што видов до г'з, со шљокици, набрани целите, некои така ептен со светки, едноставно не сакам такви бидејќи повеќето беа како за излегување онака. Додуша јас и многу не прошетав само во некои 2-3 бутици во центар, па сакам да ве прашам дали некој знае или видел негде да има некои фустани барем до колена да бидат така малку поедноставни да паѓа лесно материјалчето да не е залепено на тело многу. Па и не сакам долг фустан некој да бидам како невеста Ако знае некој ќе ве замолам да ми помогно да не лутам многу насекаде бидејќи и со време сум кратка. Однапред ви благодарам девојки доколку некој знае. Поздрав !
Каде можам да најдам асални црни штикли,обични без никаков дезен?!Го прошетав цел ГТЦ,во Шантел имаше избор,ама жтиклите на повеќето беа криви. :/
Во Бела и во Макпримат во Гтц (ова го имаш и на ул. Македонија) , има баш убавки фустани и мислам баш се ок за таа пригода. Провери и во Бисер имаше продавнички за фустанчиња..
Kade mozam da najdam nekoj postosen noksir ne od onie obicnite,vo jumbo barav nema ,izvinete na latinicata mob ne mi podrzuva kirilica,fala