Каде да си купам?..па и на попуст плус ако некој знае каде можам да си најдам долга јакна нека ми каже.видов во сутка ама несто не ми беа бас нај нај, инаце беа по 1000 ден. бели беа ама сироки сакам струкирана да е. ај ве молам ако некој знае да ми казе. само да не се по 10 000
Каде да си купам?..па и на попуст плус Девојки знаете ли каде има ваков корсетче (или слично) ? Па и не мора да е на попуст, ама да не е и астрономска цена
Каде да си купам?..па и на попуст плус другарка ми има! ко кожа се... 1200 денари ги купи, ама лани... сега не знам колку се, ама ги имаш секаде види низ гтц еко и елит
Каде да си купам?..па и на попуст плус Мислам дека вакво слично (ваков модел).. Не ептен исто, видов во NewYorker вчера. Цената е над 1000..
Каде да си купам?..па и на попуст плус Јас лани купив преубава струкирана од Макпримат, ја земав 1800 кога им беа попустите, зирни види таму што има. Види и во Calliope имаат попусти, да не си најдеш нешто. Зирни и во Елит и Еко. Ќе се потрудам да ти покажам слика од мојата јакна, само да upload-ирам. едит:
Каде да си купам?..па и на попуст плус Имаше во Бершка во Евроазија ...потемно малку како со лилакови темни цветови убаво беше .. од 1000 до 1500-600 беше.. оди види може уште стојат
Каде да си купам?..па и на попуст плус ja bev pred dve/tri nedeli u sutka imase takvi cinea okolu 1700 [pa i ne bash eftino],a i ne mi se veruva deka se orginal ..
Каде да си купам?..па и на попуст плус Дали во Шутка можам да најдам нешто слично на овие чизми,по можност црни и како се движат цените?! Не мора и да се толку високи до колена,да можам да си ги носам и до година ако се смени,а сигурно ќе се смени модата.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Лилитке, јас во Bershika видов вакви исти само сиви, толку им беше цената 2500/3000.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Можеш. Другарка си купи идентични ама црни за 1600 или 1800 денари ( не ми текнува точно)
Каде да си купам?..па и на попуст плус еее и јас денес си купив од евроазија 2200 и тоа до колена, е сега не е несто кој знае колку дебела али преубава ми е фала ти во секој слуцај
Каде да си купам?..па и на попуст плус каде во Ск можам да си купам вакво капче??? и како се движат цените? Во скоро време планирам да одам и сакам да си купам...ќе ми треба за Нова година
Каде да си купам?..па и на попуст плус јас видов во саботата во сутка исто такво и бесе 400 денари.имасе во секакви бои
Каде да си купам?..па и на попуст плус Има во она во новото веро, до њу јоркер што е, за накит. Нема многу голем избор ама оние што ги има се ептен убави, може да провериш
Каде да си купам?..па и на попуст плус Lilit другарка ми купила исти вакви само црни 1200 ден во Шутка