Има една продавница спроти ТЦ Бисер во Аеродром, во белата зграда кај кладилниците. Мислам дека се вика ЕАМ (штипска конфекција) и колку што се сеќавам имаше вакви маици, за ефтини пари.
Исто вакво ланче видов во Сити мол на приземје, не знам како се викаше продавицата, не можеш да ја утнеш на излог го имаше ланчето. За модни додатоци беше продавницата.
Фала на информацијата, сега ќе одам да видам какво е. Зошто ако е од тоа баш тенкото имам најдено такво. Ама нема да ми одговара на фустанот.Ако не утре во city mall ќе идам. Уххх, не ми се верува каков баксуз сум. Како и да е фала женски...и понатаму секоја информација ќе ми значи.
Бидејќи не добив одговор уште еднаш ќе прашам, каде можам да најдам поштосни нокширчиња за деца на пример вака ИТНО МИ ТРЕБА !!! Фала
Цаци, баш преска бев во Џордан, една на касата дојде со сличен модел, само горе со ластик и беше бела, 300 ден. Провери и во онаа ефтината Пренди (се за 220ден), како да имам видено и таму.
Феминки, едно прашање и се надевам на брз одговор Оние како салонки на висока платформа (не највисоките која цена се во Аванти, ми требаат крем и црни. Итно ме интерсира цената во Аванти, бидејќи во Пласет се 1500, ако се поефтини да одам таму со надеж дека ќе најдам 35
Каде да си купам во Скопје вакви ниски чизмички? Во убава кафена нијанса, може без, а може и со ниска штикличка, ама ептен ниска.. Нешто вака, овие ми се ептен по вкус. Секаде фрлам око, али никаде да се загледа пустото П.С Сликава од патичињава на Луи Витон ја најдов некаде по форумов, морам да кажам ептенннн ги бендисав, да најдам вакви исти би си купила, сигурно нема да се многу поскапи од Nike (100-150 евра, толку се најковите)
Во Аванти нема од овие 35ка, а и одамна немаат модели 35че. Барај друго место мада јас кога барав најефтини 1800 денари беа во она Мис Шус или како и да е во ГТЦ.