Некаде низ Скопје сте виделе од патиките и чизмите, и која цена се? Многу наеднаш вака ,ама прекрасни се и спремна сум да купам доколку има.
Во Кисела Вода во близина на дом за слепи лица ке го поминеш и има тобако Томи,одма спроти тобакото.. Ако не знаеш каде е ова пиши ке ти објаснам поточно..
Океј фала Феминки ќе проверам,а и немора да бидат исти како на сликата Инаку Лилит убаво црно сако имаш во Макпримат во ГТЦ 1000ден ама ракавите се до лакт
Во Макпримат убава изработка и материјал.. пред некое време ги гледав од 1000-1800 денари али мислам дека и те како вредат за парите.. провери си
Бершка! Јас купив црно и веќе 2 години како го имам, бојата не му мрдна, материјалот е совршен, ни да мириса ни слично, а посебен лајк добива за линијата која ја дава од грбот кон половината- и најлошото тело го „шминка“ . Јас го земав 28-30 евра од Солун, ама никако да им падне цената, а ги чекав за да си земам и други бои. Дали и што како има сега незнам, ама ако ти се даде прилика да прошеташ до Солун, и притоа најдеш, не се мисли, навистина ретко да фалам некое парче толку.
Ми треба обична црна јакна. Малце подебелка и никако да не е кожна бидејки такви ги имам еден куп. Значи... црна, платнена, дебела, кратка ии по можност со ластик доле. Да не знае некој каде има?
Каде да најдам црни блузички со чипкасти ракави или чипкасто деколте како што се носат сега ? И да не бидат скапи ..
Во Сара Фешн имаш вакво, ама како боди. Нели се закопчува доле. Вакви патики имаш во Њу Јоркер. Преубави се и предобро стојат на нога. 2,000 и нешто беа ако не грешам. Вакви ugg's периодов имаш во секоја продавничка за чевли. Гледав последно во Гари кинеската, 300-400 денари. Плус имаше и доста голем избор на бои.
Да, да вакво . Цена не ме држи за збор, ама мислам дека некаде околу 250 денари беа. Плус-минус, толку се.
Јас баш вчера гледав во онаа Сара Фешн на рекорд што е, сигурно и во останатите нејзини продавнички има .
Има во Кисела Вода една продавница Kula Accessories се вика,има до неа Sara Fashion,имаше исти вакви по 200 ден. многу убави и ефтини работи имаше.. [/quote] каде поточно во Кисела Вода се наоѓа продавницава?[/quote] Во Кисела Вода во близина на дом за слепи лица ке го поминеш и има тобако Томи,одма спроти тобакото.. Ако не знаеш каде е ова пиши ке ти објаснам поточно.. [/quote] Фала, знам точно за која продавничка збориш
каде поточно во Кисела Вода се наоѓа продавницава?[/quote] Во Кисела Вода во близина на дом за слепи лица ке го поминеш и има тобако Томи,одма спроти тобакото.. Ако не знаеш каде е ова пиши ке ти објаснам поточно.. [/quote] Фала, знам точно за која продавничка збориш [/quote] Нема проблем,се надевам ќе најдеш..
Девојки каде да најдам вакви розеви,цел центар го свртев и не најдов.. :/ http://www.winterbootsuksale.co.uk/imag ... t-pink.gif