Чизми до глужд со полна пета не многу висока и да се внатре со крзно како на сликата. Некаде во Рамстор или во ГТЦ каде има? И да не се многу солени цените. Утре ке доаѓам во Ск. па да знам каде да барам.
Девојки да ве прашам тие што сте од Штип, има убави работи во Пренди, демек ефтино било, па да ми кажат Штипјанки има нешто убаво или не, џабе да не идам , ви благодарам
А каде можам да најдам поквалитетни чизми до колена (ниски, не на штикла), што не пуштаат вода до 3000-4000 денари? Во овој стил [/quote] За таа цена имаш во Биана шус,значи на биана, а и во Свон шус исто држат на Биана модели и плус Баргала, вториве имаат подобри модели оваа зима, поздрав
Сакам вакви панталони. Имам видено само во новиот мол, ама скапи ми се. Да не имате видено на друго место?
Многу сакам да си најдам некоја таква кошула , во Струмица не најдов ... а дали некаде Во Прилеп можам да најдам нешто слично ??????
За таа цена имаш во Биана шус,значи на биана, а и во Свон шус исто држат на Биана модели и плус Баргала, вториве имаат подобри модели оваа зима, поздрав [/quote] во Графити во Рамстор има баш такви ја си земав од таму пред 2 год. и уште ги носам абе смрт нема, а башка и на се одат ,не ги соблеков зимен период!!!
Такви има речиси секаде, во Аванти гледав 1200 ми се чини беа, исто имаш и во продавницата кај Билна (ако идеш од центар пред Билна ќе му дојде...) 1400. Ги има низ градов и во други продавници, за овие знам цени
Kаде да си купам пантолони со висок струк оние како хеланки што се ама пантолони да бидат хаха.По мозност центар во Скопје и да не бидат изгор скапи.ИТНО!!!
Девојки, каде може да најдам квалитетни јавачки чизми? Значи да држат топло и да не пропуштааат вода. И по можност да се до кај 3000 денари.
имаш во сити мол на 2ри незнам како се викаше само за кондури е продавницата има во сите бои ако не се лажам 1800 беа,ама убави квалитетни! јас пред 2 години купив од бата ми немаат мрднато,иначе кога ке го изгубат обликот излгедаат ужасно на се личат само на обувки не! а за поефтина варијанта имаше лани во њу јоркер..поздрав