Каде може да ги најдам во Македонија?? Очајно ги барам. Ги сакам Или овие http://www.adidas.com/us/product/womens ... u3Z1z13071 Само на странскиве страни ги има...
Најефтини бисерни ланчиња или само бисери на грамажа/парче кај може да најдам? Битно е ако се на ланче да може да се однижуваат и да се поефтини, боја бела се знае, а големина не битна. Ми требаат за еден експеримент, кој ако не успее ќе одат право во канта, неупотребливи па затоа за експериментирање не ми се даваат многу пари.
некое вакво фустанче,само материјалот да биде растеглив,за да ми биде прилепен за телото по можност не многу скапо
На Битпазар долги ланчиња се по 50 денари, само бисерчињата се малку помали од оние на кои сме навикнати. А да, лесно се однижуваат.
ве молам помогнете миии, сакам такви чизми до над колено што се кремасти или кафеави, не на штикла било каква, скроз рамни да се, ве молам помогнете ми дали знаете кај има??
Видов повеќе девојки низ Скопје со чанти во овој стил, а никаде не најдов да купам. Уште еднаш прашувам, знае ли некоја каде се продаваат вакви? Не е важна цената. Благодарам.
На Мејбилин 547 нијанса околу 350 ден. е, јас го користам и сум презадоволна, многу долго трае. Исто имаш и на римел многу убави, иста цена се од прилика. На аура околу 200 ден. има ама јас сум најзадоволна од овој на Мејбилин.
и ташнички и хеланки гледав вчера во теранова....хеланките беа околу 599 или 6999, а за ташничките никако не можам да се сетам
Провери во For Play во новиот пазар горе,мислам дека знајша за каде ти зборам,а може да најдиш во Фемина-има продавница за накит по нашата страница се наоѓа долу низ корзо веднаш до бутикот Метро.Види и до таа што е кај Офицерски гледав едно време имаше колку шо се сеќавам .