Види во Аванти има слични можеш и на фејсбук да ги видиш, за цена не сум сигурна ама под едни пишува 1600 дека се!
Средна висина немам видено, а вакви има во Аванти и во Персин-Куманово. По нормална цена, мислам дека од 700-1000 се движеа на попуст.
^ Вакви скроз исти со ременче црни и во друго бои, има во Мис Шоп Шус во лептокарија, не се повеќе од 1500 денари. Значи толку, максимум. И нормално, малце се пониски.
да прашам кај у гратчево има евтини цени или попуст за зимски квалитетни чизми по можност каобојски викаат такви се у мода вачно да држат топло и да не се скинат одма пошто имав едни и одма ми се скинаа по можност до 1500..ве молам само побрзо пишете!!
Ако во Кавери шуз се кожни(а мислам дека се) ич не му ја мисли за тие пари низ Ск. кожни не наоѓаш ,а ако се од еко кожа или нешто слично малку се скапички
Каде ли да си купам јакана .па и на попуст дали знаете или ако не нема вез само старата јакна веќе ми е мала па треба да си купам нова. каде ли да си купам чизми ааааа а и дали има да не ми се лизгаат или високи патики и ако има на попуст
видов убави јакни во Мега Фешн, кај МИ-ДА и во Бисер. Има од 900 денари па нагоре. Колешка моја си купи јакна од таму за 900 денари, кратка, дебела и ептен топли.
Има една продавница на почетокот на Порта Влае, кога доаѓаш од Карпош 4 од таа страна, во првата зграда, голема е продавницата без разлика дали ќе одиш од страната на Партизанска или од позади ќе ја видиш, има многу модели на Biana Trade.
Да не сте виделе ваква маска од десно зашто премногу ми се допаѓа а ако ептен нема тогаш како оваа од лево? П.С. Многу ми се свиѓаат и немам ајфон ми треба за Сони Ериксон ХПериа Х8 Фала од напред
Сноу Квин,денес случајно налетав на такви како што бараш.Значи од страната на Зелен пазар,го поминуваш надолу и нели има раскрсница(накај К.вода) Одиш уште надолу,од десна страна пред Специјал,има едно продавниче ,гледам има и за гардероба пола пола е,имаше исти такви со ремче-тие беа височки,а без ремче беа пониски.Цената беше 1100 или 1200.Мислам дека освен црни имаше и други бои. Ми паднаа во очи оти баш беа исти како што бараш. Јас на такво чудо не би се нафатила да одам
Препорачајте ми убави безбојни хулахопки без сјај. Денес купив 3 пара, ниту едни не ми се погодија. Или се многу сјајни, или се посветли од мојот тен или пак се потемни.
Во Sara Fashion има какви сакаш,од Пенти де.Ама така посолена ценичка...Јас сакав да си земам црно со принт ама кога видов цената
Јас сум најзадоволна од хулахопките на Санда, им барам тенки и без сјај (има и сјајни!), и многу се издржливи, и што е најбитно ми држат малку топличко иако се тенки Башка 150 денари. И една нијанса се мислам, нормална