Во Jumbo имаше гледав пред еден месец, имаше различни форми на распоредот на сликите, не се сеќавам на цената ама сигурно не се многу скапи.
Девојки итно ми требаат вакви хеланки, дели имате видено по продавнициве http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
Незнам зошто не го отвара ама нема врска ќе ги опишам некако. Знаете од оние црни хеланки кои имаат парчиња како од црна кожа, овие парчиња обично се поставени кај колената. А барам за во Скопје
Провери во Евроазија или Бершка и Страдивариус...знам какви сакаш,а таму сигурно има такви или слични
Е вака, јас си имам една мака Кога бев во Италија си купив вакво "гезве" за кафе, традиционално какво што прават они, арно ама кафето што си го купив од таму го потошив и сега не знам какво да земам овде од Македонија, два пати купив не баш соодветно. Ве молам ако некој купувал кафе за баш вакво "гезве" да ми пише. Фала
Ти треба било какво еспресо. Во Веро и Тинекс имаш мелено на Чибо( Tchebo-мислам се пишуваше германско и мислам дека на хрватски Франк исто така имаат од скоро добиено. Околу 200 денари е 250 грама. Ако имаш мелница на кафе може и во зрна да купиш, ама треба да го мелеш покрупно отколку за турско кафе. Мислам дека и во Керфурот има некакво еспресо, ама не сум го проверила.. пс. Мода и стил, а?
Зошто ако не ти се многу скапи,не ги купиш тие од мотиви,ќе ги извадиш цирконите,ништо страшно Пробај ,а за маичка види во певекс,мислам дека видов пред некое време,провери си или во евроазија,во тие таквите
и мене ми текна тоа, ама скапички беа а во певекс ке проверам не ми текнало таму да видам! во евроазија пред некој ден бев немаше...а може и имало по тоа куповите ама не копав многу само онака на брзина разгледав
Девојки имате некаде видено баретки? Црна, сива или бордо по можност. вака нешто како ова : преубави ми се
За било какви шешири, капи, беретки прошетајте низ чаршија, гарант ќе најдете нешто по свој вкус и мера