Имам видено во Џамбо ама пред некој месец, а види во маркетите кај што стојат фолии за храна и ќеси за замрзнување.
Исто и вакви видов во Калиопи - она што е во Сити Галри, на плоштад - ама беа малку потемно војнички, а на истото место имаше и исти такви хеланки. Цената не им ја загледав. Поздрав
Преубави чизми, еко кожа ама подебела и квалитетна има во Парфоис во Сити мол, околку 3000 денари вискоките и ниските околку 2200 денари. И прекрасни ташни и накит има, само скапи се искрено, али продавачката ми рече дека обавезно ќе имало добар попуст накај Јануари. Осанува да видиме Кој го интесира некој, нека тркне, чизмите ко алва им се продаваат. http://www.parfois.com/index.php?pais=fr
девојки каде да си купам чизми за на снег до 500 денари што нема да пропустат и нема да се лизгат позз
^Искрено квалитетни чизми за на снег што нема да пропуштаат и нема да се лизгаат до 500 ден тешко да најдеш негде.Има у Гари тие Угг чизми ама нивниот квалитет ми е сомнителен колку ке бидат издржливи за таква намена. Јас пред 3 години си купив многу убави чизми од Пеко сеа поскапи се некои 3000 ги земав ама ова ке ми биде 3та година како ги носам и верувај со нив нема зимо.Толку топлат толку се удобни,башка и на снег ги имам испробано во Крушево и Маврово. Така да мој совет ти е ако веке сакаш поквалетни да побараш некои поскапи. Еве ги моите,мада освен во Пеко ги имам видено и во други продавници низ трговски за помалце пари.
Прашањево сум го поставила малку во погрешна тема, а и не добив некои одговори нешто, па еве овде ќе го цитирам..
за 990 ден има секакви капути и јакни во една продавница, што не сум ја видела никогаш случајно у саботата се шетав... кај мида моторс се вика mega fashion еве и линк од фб http://www.facebook.com/megafashion.butique?fref=ts
каде има кожни чизми ниски на гума или на мала потпетица ,ама по нормални цени..?? бев во пеко ама отров се
мега фешн кај мида моторс има во повеќе бои..јас лани ја купив ама од страдивариус преубав материјал...можеш и таму да провериш