devojki edna moja drugarka si zema preubavo kaputce od tuka robata ja nosat od amerika sigurno se ceka okolu 2 nedeli ama za 2100 ima preubavi modeli na kaputi do 2500 2600 so besplatna dostava do vasa domasna adresa poglednete ja stranata se nadevam ke vi se dopadne http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
итно ми треба каде мозам да најдам корсет ама од оние старите порано што ги носеле за стегање а не обичен
Еве јас ќе ти кажам,ако не е доцна Нитни ќе најдеш на женскиот пазар.На почетокот на првите тезги има еден човек,продава само такви работи.
во бутик Еми (мислам така дека се викаше ) во трговски најгоре, имаш голем избор, сигурно ке најдеш и такво како на сликата, или некое слично, има многу убави капутчиња.
Ваква кошула и прслук? Сакам и прслук со нитни, или леопард принт, така со поинтересен дезен.. цената не е битна, само поголемо бројче.
Мислам дека има нешто слично во Рамсторе во подрумот,во продавницата Тип тап или како се викаше... околу 1900 мислам дека беа..
Infinity scarf ама поефтин така, секаде по бутициве кошта 800-900 денари,а не ми се даваат толку пари за шал.
Да, поевтини се. Не знам дали се буквално истите производи, ама се поевтини и тоа како. Во продавниците во Скопје изгледа во цената е вклучена и киријата што ја плаќаат за дуќанот.
Во Неготино е поевтино зашто тоа е магацин и се зима роба на големо,не може да се земат 2-3 работи само,на големо зборам по 100 парчиња се зимаат..
Зборувам за продавница Дуки Дасо во Неготино. Знам дека има магацин од каде земаат роба продавниците на Дуки Дасо, но во споредба со продавницте во Скопје, таа во Неготино имала пониски цени.