ке те замолам да ми пишеш и мене во лична порака да ми кажеш на кое место можам да најдам вакба кошула и прслук??? ти блсгодарам
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 7181_n.jpg Женски кај да најдам ваков,не е важна бојата, само моделот?
Каде да си купам црвен дреч фустан ? тесен.. колку се движат цените , дали можеби знаете и дали сте виделе низ Елит нешто слично ? еве баш како на сликава сакам ... fajlovi/image/thumb/45319 ))))))))))))))))))
Да, ама не е дозволено секој да влегува таму и да купи да кажеме до 1000 ден. Таму единствено можеш да купиш само доколку вклучиш некој договор , доколку ти отвараш продавница за бижутерија. Не мислам дека може да се оди таму на шопинг, што знам..
Долни памучни тренерки, со фин ластик околу струк, да не се смкнуваат? Ми требаат за вежбање, па ако сте виделе по пазариве, продавнициве, цени и инфо, споделете
Дали некоја знае како се движат цените во тера нова,мислам дали цените им се нормални не многу напумпани , одам за ск следнава недела па да знам дали воопшто да одам до таму
Не да се напумпани, мислам дека ќе пукнат уште малку Џемпер 3000, јакни по 6000, фармерки 3000, хеланки 1000, дуксери 2000. Забегале малце
Каде да најдам чизми ниски значи не на штикла и да не бидат како оние што се со мала штикличка позади, ако ме сфаќате за кои ви зборам.. А да, по можност и да не се многу високи нагоре ( ама објаснив ниски - високи , се најдевам не сфативте), и од прилика која цена.. да не се повеќе од 2000 по можност
Девојки да не сте виделе негде низ Скопје хулахопки со цветен дизајн на нив и која цена? Нешто налик ова ми треба..
А како се движат отприлика цените во Дуки и Дасо...планирам неделава да одам за скопје а на фејсбук видов имаат убави ташни ,марамии
Зависи, не е баш ефтино, не е ни изгор скапо. за плик ташни до 1000 има преубави, а големите се од 800-900 па нагоре. Ова последен пат кога ѕирнав вака од прв поглед...